Skylines II aangekondigd voor PS5 en Xbox Series X | S, PC en Game Pass

door
Willem D’Angelo
1 uur geleden geplaatst / 228 keer bekeken

uitgever Interactieve paradox en ontwikkelaar Enorme regeling aankondigen Steden: Skylines II naar PlayStation 5En Xbox-serie X | SEn Computer via stoomen Xbox Game Pass. Het wordt gelanceerd in 2023.

Bekijk hieronder de advertentietrailer:

Lees hieronder de speldetails:

Als je het kunt dromen, kun je het bouwen!

Creƫer en beheer je eigen stad zonder beperkingen. De vooruitgang zit diep simulatie een levende economie, Steden: Skylines II Het zal je besluitvormingsvaardigheden op de proef stellen en je in staat stellen de steden van je dromen te bouwen. Bereid je voor op een nieuwe epische schaal in het meest realistische stadsbouwspel ooit.

Hier zal uw stad evolueren en reageren op uw beslissingen. Een dynamische en steeds veranderende wereld die zowel uitdagend als lonend is. Gebruik je creatieve en strategische planningsvaardigheden om van je stad een bloeiende metropool te maken die zowel bedrijven, inwoners als toeristen aantrekt. Van woonwijken tot het bruisende stadscentrum, de mogelijkheden zijn eindeloos. Navigeer door de fijne kneepjes van stadsbeheer en blijf op de hoogte van de behoeften en eisen van uw burgers.

Zie je stad groeien en transformeren in de loop van de tijd. Met verbluffende graphics die even mooi als gedetailleerd zijn, Steden: Skylines II Het zal je stad tot leven laten komen.


gepassioneerde gamer voor het leven, Willem D’Angelo Hij maakte voor het eerst kennis met VGChartz in 2007. Na jarenlang de site te hebben ondersteund, werd hij in 2010 aangenomen als junior analist, werkte hij zich op tot hoofdanalisten in 2012 en nam hij hardwarebeoordelingen over in 2017. Hij heeft zijn betrokkenheid bij VGChartz uitgebreid de gaminggemeenschap door zelf content te produceren Youtube kanaal En Twitch-kanaal. U kunt contact opnemen met de auteur op Twitter @medewerker.

Meer artikelen

READ  XIII remake gekroond tot slechtste Xbox-game van 2020

Written By
More from Vanessa Hale
Xbox-baas Phil Spencer hint naar de mogelijke terugkeer van 1 VS. 100
Xbox organiseerde zijn eerste trivia-evenement van de nieuwe volledig digitale Xbox FanFest...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *