Overwatch 2-spelers roepen om de Support nerf omdat basisgenezende vaardigheden het Nano Blade teniet doen

Overwatch 2-spelers roepen om de Support nerf omdat basisgenezende vaardigheden het Nano Blade teniet doen

gepubliceerd: 2023-10-18T20:44:16

Bijgewerkt: 2023-10-18T20:44:27

Overwatch 2-spelers die zich zorgen maken over de overbelaste ondersteuningsstatistieken wijzen op de dwaze Nano Blade-interactie waarbij de ultieme combo wordt uitgeschakeld door standaard genezende vaardigheden.

Supporters in Overwatch 2 zijn de dominante helden geworden met sterke schade, genezing en algehele vaardigheden, en sommige spelers beginnen zich te vervelen.

Omdat de ondersteuning de overhand heeft op de rest van de selectie, hopen gebruikers dat Blizzard enkele aanpassingen zal maken in de mid-season patch en een recent fragment van het afsluiten van de Nano Blade wordt gebruikt om hun redenen te rechtvaardigen.

Artikel gaat verder na advertentie

In de beelden geüpload naar Herhalingendreetpatroonwordt het ultieme van de Nano Blade volledig gecompenseerd door regelmatige cooldown-mogelijkheden, waardoor de krachtige combo van Genji Nano eruitziet als natte noedels.

Overwatch 2 ondersteunt met gemak de klassieke teamwiscombinatie

Nano Blade is al jaren een van de sterkste ultieme decks met Genji’s Dragon Blade en Ana’s Nano Boost, maar omdat de ondersteuning zo sterk is, heeft het veel van zijn voordelen verloren.

We hebben door de jaren heen veel teams zien verpletteren door deze combo, maar in een recent spel werd het volledig nutteloos gemaakt door een reeks ondersteunende vaardigheden en basisgenezing.

Artikel gaat verder na advertentie

Terwijl Genji de vijand Cassidy in stukken ging snijden, gebruikte de vijandige Kiriko de bescherming van Suzu om een ​​van de zwaardbewegingen van de DPS Hero teniet te doen.

Cassidy maakte vervolgens gebruik van zijn nieuw gepolijste gevechtsrol om 75% van de schade teniet te doen terwijl hij werd genezen door Illari’s Pyloon en haar elementaire straal. Naast het genezen van Kiriko kon de Cyborg Ninja geen enkel fragment veiligstellen.

“Noem me gek, maar ik denk dat een personage met 225 HP zou moeten sterven als je er twee superkrachten op gebruikt”, reageerde een speler op de clip.

Artikel gaat verder na advertentie

“Er zit veel genezing in dit spel, je kunt me niet vertellen dat bijna volledige genezing tussen Nano Blade-wonden een goede zaak is”, aldus een ander.

Hoewel sommige gebruikers zeiden dat Genji enkele van zijn wonden had gemist, waren velen het erover eens dat de hoeveelheid ondersteuning in het spel hoe dan ook uit de hand loopt.

We zullen moeten zien hoe de ontwikkelaars besluiten om met ondersteuning om te gaan nu de patch halverwege het seizoen nadert, samen met de komende Roadhog-herwerking.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *