Warzone 2-spelers beschouwen Mazrah Quads als “onspeelbaar” dankzij cheats

Warzone 2-spelers beschouwen Mazrah Quads als “onspeelbaar” dankzij cheats

gepubliceerd: 2023-03-19 T00:45:07

bijgewerkt: 2023-03-19 T00:45:14

Sinds het begin van seizoen 2 is er in Warzone 2 cheating uitgebroken en spelers hebben Mazrah Quads daarom “onspeelbaar” verklaard.

De Nuke Tactical Challenge van Warzone 2 is een van de zwaarste uitdagingen in gaming. Het vereist een enorme teaminspanning in meerdere wedstrijden en hangt in veel opzichten af ​​van geluk om dit te bereiken.

Het is in de meeste gevallen nogal wat voor de gemiddelde gamer om te bereiken, en daarom zijn veel mensen begonnen met valsspelen om dit van hun takenlijst af te vinken. Het DDoS-probleem was al erg genoeg in de eerste weken van het seizoen, maar nu vermijden sommige spelers de boerderij er volledig door.

Artikel gaat verder na aankondiging

Waarom de Al Mazrah Quads-playlist van Warzone 2 ‘onspeelbaar’ is

Spelers verzamelden zich 17 maart Reddit-bericht Om te bespreken hoe erg het cheat-probleem is, vooral als het gaat om Al Mazrah Quads.

“Cheaters verviervoudigen constant servers, wat servers absoluut verplettert. Ze doen het voor hun betaalde nucleaire diensten”, somt de originele poster op.

“Meer dan 95% van mijn wedstrijden op trio’s, evenals vele anderen die ik ken, waren perfect in orde, duidelijk en zonder vertraging. Maar als een van ons eenmaal in de quads zit, is 100% van onze wedstrijden gewoon trage rotzooi clown laat zien waar we overslaan en teleporteren.

Artikel gaat verder na aankondiging

Anderen deden mee om hun verhalen over vallen voor deze valsspelers te delen, en de meesten waren het erover eens dat quads de ergste straf krijgen. Andere maten van het boerderijteam lijken voorlopig veilig te zijn voor het piraterijprobleem, maar dat betekent niet dat het voor altijd zo zal blijven.

READ  Koumajou Remilia II: Stranger's Requiem verschijnt op 14 december

Ashika Island is een wat veiligere gok omdat het daar onmogelijk is om te nucleair, wat betekent dat de louche leden van de samenleving niet gemotiveerd zijn om vals te spelen met deze afspeellijst.

Er is geen bericht van Activision over hoe ze van plan zijn om met deze situatie om te gaan, dus voor nu is het het beste om voet bij stuk te houden en het uit te werken voor andere spelmodi.

Artikel gaat verder na aankondiging

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *