Paalhoofdbescherming van hakron

Productnieuws | door een van onze verslaggevers

Publicatiedatum: gisteren


Pile-Safe is een eenvoudige, herbruikbare en snelle druppelstopper voor pluiskoppen. Voorzien van een stalen bodemplaat (een klein stalen plaatje aan de bovenzijde en een volledig stalen plaatje aan de binnenzijde) voor valbeveiliging. Een duidelijke aanduiding door de opvallende gele of witte kleur. Verkrijgbaar in drie soorten, afhankelijk van de diameter.

Pile-Safe Type 1 heeft een binnendiameter van 280 mm (196 x 196 mm vierkant) aan de onderkant (boven in gebruik) en een buitendiameter van 340 mm aan de open zijde. de gele kleur.

Type 2 Pile-Safe heeft een binnendiameter van 370 mm (vierkant 260 x 260 mm). de kleur is wit.

Pile-Safe Type 3 met een binnendiameter van de bodem van 410 mm (290 x 290 mm vierkant) en een buitendiameter aan de open zijde van 550 mm. de kleur is wit.

Type 1 is per direct beschikbaar. Type 2 en 3 zijn beschikbaar vanaf de eerste week van juni 2022.

De Pile-Safe Lint Head Guard is een van de nieuwe producten die terug te vinden zijn in de herdruk van de productcatalogus van Hakron 22. Hierin vindt u ook nieuwe producten zoals de HC Hybratec (compressieband), Nevosafe Plus (drop stop plug-ends), Stremstraal 1060 (drop molding, Geleverd met CEMflex stormvloedkeringsplaat) en nog veel meer.

catalogus uit www.hakron.nl om te downloaden. Overigens kan daar ook een herdruk van de catalogus met particuliere woningen worden gedownload.
More from Madison Garrett
Grand Theft Auto Leaker beweert dat de eerste screenshot van GTA 6 is gelekt
de eerste GTA 6 Vermoedelijk is de screenshot maanden geleden gelekt. Op...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *