Palworld Modder krijgt een last onder dwangsom van de man die precies op een Nintendo-advocaat lijkt

Palworld Modder krijgt een last onder dwangsom van de man die precies op een Nintendo-advocaat lijkt

Modesto, Californië – De modifier die de originele wezens van de hack verving, werd geraakt In de wereld Met Pokémon kreeg hij de opdracht zijn werk niet voort te zetten door een man die een verdachte gelijkenis vertoonde met een van de advocaten van Nintendo, bevestigen bronnen.

“Deze man klopt op mijn deur en schreeuwt om een ​​lastenbrief, en ik denk dat hij er een beetje bekend uitziet”, zegt Mike Barton, die de website CrispySocks gebruikt. “Opeens dringt het tot me door: deze man is gewoon een Joe Levin die van palet heeft gewisseld. Joe is een advocaat bij Nintendo die me een paar keer heeft gediend. Hij heeft me te pakken gekregen voor een Metroid-fangame, een Zelda-demake en een Kirby slasher-verhaal.” Ik heb geprobeerd iets te verkopen in de Kindle Store. Ik zeg het je. Als ik niet beter wist, zou ik denken dat hij het was. Dat is toch genoeg om de gemiddelde inbreukmaker op het auteursrecht voor de gek te houden.

Sommige volgelingen van Barton hebben gespeculeerd dat de nieuwe advocaat mogelijk door kunstmatige intelligentie is gecreëerd.

“Als je in mijn tijd een juridische professional wilde oplichten, moest je dat handmatig doen”, zegt gebruiker BuffSmite91 op X (voorheen Twitter). “Je moest nauwgezet de rechtenstudie verlaten, een heleboel YouTube-video's bekijken, of op zijn minst dingen opzoeken op Wikipedia. Ik zeg niet dat het juist is om rechtstreeks te profiteren van de vruchten van andermans arbeid, maar het was een soort imitatie “Faux-torney” is eigenlijk een eigen genre, en daar hebben ze tenminste wat moeite in gestoken. Nu kunnen deze hacks het met één druk op de knop doen.

READ  Game director zegt dat Days Gone 2 misschien 'een maand geleden' uit is

Juridische experts reageerden snel op de beweringen van Barton.

“Nou, ik ben het echt beu om dit soort dingen van gewone mensen te zien”, zei advocaat Jerry Waller, wiens sociale media-profiel eenvoudigweg “#LawTwitter” was, en merkte op dat hij afgestudeerd was aan Yale. “Het is zo vermoeiend om in te loggen en deze mensen te zien beweren dat alle advocaten hetzelfde zijn. We zijn individuele mensen. Ik doe bijvoorbeeld een livestream waarbij ik Minecraft speel terwijl ik over het laatste juridische nieuws praat. Mijn vriend Barry doet dat ook een livestream waarin hij LEGO-modellen bouwt terwijl hij praat over het laatste juridische nieuws. Dat lukte niet Hij is Nog anders. “Het is nonsens.”

Toen hem naar deze kwestie werd gevraagd, verklaarde Nintendo dat het weigert commentaar te geven op geruchten of speculaties.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *