Florida Joker dreigt een rechtszaak aan te spannen en wil een sprekende rol in GTA 6

Florida Joker dreigt een rechtszaak aan te spannen en wil een sprekende rol in GTA 6

“Florida Joker” die Rockstar ervan beschuldigde zijn imago te gebruiken in… Grote diefstal auto 6 De trailer is terug en deze keer zoekt hij een sprekende rol in de game. Dit is echter geen vervanging van de betaling: hij wil nog steeds geld van Rockstar, anders zal hij een rechtszaak aanspannen.

Begin december vorig jaar bracht Rockstar officieel de trailer uit voor Grand Theft Auto 6, en het maakte mensen enthousiast voor het nieuwste deel in deze open-wereld gameserie.

Maar één persoon die het duidelijk niet leuk vond, was Lawrence Sullivan, die in 2017 werd gearresteerd en bekend werd als de Florida Joker. Op zijn foto is het vrij duidelijk dat dit het beeld is waar hij voor ging, maar nu wordt aangenomen dat Rockstar hem gebruikte als inspiratie voor het paarsharige, getatoeëerde personage uit de GTA 6-trailer.

Sullivan ging naar TikTok, vroeg Rockstar om contact met hem op te nemen en eiste minstens $ 1 miljoen voor zijn ‘optreden’ in de game. Lindsay Lohan probeerde Rockstar aan te klagen voor het gebruik van haar beeltenis in GTA 5, maar die zaak werd afgewezen.

In zijn nieuwste TikTok (gespot door computer spelletjes), Sullivan probeert te onderhandelen met Rockstar. Hij vraagt ​​nu naast geld ook een rol in het spel, waarin hij het paarsharige personage vertolkt. Maar wacht… dit is de man die we al twee seconden zien. Hoe weten we dat hij nog iets te zeggen heeft in Grand Theft Auto 6?

@lawrance.sullivan0 #gta6 #gta6trailer #gta6joker #FloridaJoker #miamijoker #FloridaJoker #Miami #Florida #grappenmaker #fyp ♬ Origineel geluid – Lawrence Sullivan

Sullivan dacht erover na en legde uit dat hij wilde dat het personage gevuld werd. “Laat mij het personage uitspreken, me meer verhaal in de game geven, een paar miljoen verdienen en er een royalty-deal uit halen.”

READ  Super Mario 64 Plus voegt een betere camera, continue niveaus en een altijd actieve look toe

Deze laatste voorwaarde lijkt optimistischer dan ‘een paar miljoen’, aangezien stemacteurs in videogames zelden royalty’s ontvangen. De video wordt afgesloten door Rockstar een maand de tijd te geven om te reageren, anders zal het een rechtszaak aanspannen. Ik denk dat Rockstar op dit moment hoopt dat hij weggaat. Maar zorg ervoor dat je popcorn klaarstaat, voor het geval dat.

Hier is alles wat we weten over Grand Theft Auto 6. En als je niet kunt wachten tot 2025 om wat in-game misdaad te plegen, bekijk dan de beste misdaadspellen.

Je kunt ons ook volgen Google Nieuws Voor dagelijks pc-gamingnieuws, recensies en handleidingen, of ga naar onze website PCGN-dealtracker Om jezelf een aantal deals te bezorgen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *