Palworld-speler demonstreert een dodelijke strategie om bazen op hoog niveau uit te schakelen

Palworld-speler demonstreert een dodelijke strategie om bazen op hoog niveau uit te schakelen
Ethan Dean

Eén Palworld-speler heeft een slimme oplossing om die moeilijke Alpha Pal-baasgevechten te overwinnen. We zijn eigenlijk boos omdat we er niet over hebben nagedacht.

Palworld was een groot succes en werd al snel een van de populairste spellen aller tijden. De hype van de titel is dat het Pokemon met wapens is, maar onze eigen recensie laat zien dat Palworld veel meer inhoudt dan dat.

Miljoenen Palworld-spelers zijn sinds de vroege lancering enthousiast over de ongelooflijk leuke mix van overlevings-, knutsel- en wezenverzamelingsmechanismen van het spel. Enkele van de slimsten onder hen hebben deze mechanismen tot het uiterste gedreven met genetisch gemanipuleerde supervrienden en waanzinnig complexe regels.

Artikel gaat verder na advertentie

Nu is er een nieuwe manier ontdekt om een ​​aantal van de mechanismen van Palworld in jouw voordeel te gebruiken. Reddit-gebruiker u/Jamesona Hij heeft een coole vernietigingstruc voor de baas, waarbij een snelle basisopstelling en een leger vrienden nodig zijn.

De u/Jemsona-strategie is eigenlijk verrassend eenvoudig en je zou jezelf voor de gek kunnen houden als je er niet zelf op bent gekomen. Ze verpletteren een Jormuntide Sea Emperor van niveau 45 binnen enkele seconden volledig, maar het zou werken op alle Alpha Pals van Palworld.

Artikel gaat verder na advertentie

De truc om dit te bereiken is door twee Palboxes op te zetten in de buurt van het gebied waar de Alpha Pal ronddwaalt in de open wereld. Hierdoor ontstaan ​​er twee tijdelijke bases in het gebied waar je in totaal maximaal 40 vrienden kunt oproepen.

Van daaruit val je eenvoudigweg de Alpha Pal en je mankracht aan alsof ze je basis aanvallen. Inclusief je vriend aan het hoofd van je team, zullen alle 41 vrienden Alpha Pal bombarderen met aanvallen.

Artikel gaat verder na advertentie

Normaal gesproken zijn Alpha Pals moeilijk te verslaan dankzij hun verhoogde gezondheid en sterk verbeterde statistieken. Helaas is Palworld uit balans in 41v1-hits, en de 'tower defense'-strategie van u/Jemsona volstaat gewoon niet.

Zakpaar

Bouw gewoon niets in je tijdelijke basis die de baas kan vernietigen.

Dit lijkt absoluut iets dat Pocketpair op subtiele wijze zou kunnen oplossen, gezien hoe ingetogen veel belangrijke ontmoetingen in Palworld zijn.

Er zijn echter geen vaste regels tegen het gebruik van een klein leger vrienden om de bazen van het spel tegen te houden, dus je kunt een tijdje aan de slag.

Artikel gaat verder na advertentie

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *