Palworld Steam Patch v0.1.3.0 biedt veel welkome oplossingen

Palworld Steam Patch v0.1.3.0 biedt veel welkome oplossingen

Palworld-ontwikkelaar Pocketpair heeft een belangrijke nieuwe patch uitgebracht voor de Steam-versie van de game die een aantal fixes maakt.

Steam-patch v0.1.4.0 repareert onder andere crashproblemen, gameplay-problemen en glitches. Elders zijn er oplossingen voor kernproblemen, waaronder oplossingen die ervoor zorgen dat kerels die handmatig aan een fokkerij zijn toegewezen, geen honger meer zullen lijden en dat hun handmatige taken niet zullen worden verwijderd.

Sommige van de bugs die door deze patch zijn verholpen, zijn de moeite waard om te benadrukken, omdat ze behoorlijk grappig zijn. Er is bijvoorbeeld een oplossing voor een probleem waarbij vrienden op de basis bomen bleven omhakken die al waren gekapt (over een ondankbare missie gesproken), en een oplossing voor een probleem waarbij vrienden op de basis op het punt stonden te sterven vanwege onverklaarbare problemen. valschade (we hebben het allemaal meegemaakt). Hier is nog een probleem: oplossing voor een probleem waarbij vrienden in de basis onder bepaalde omstandigheden naar boven kwamen drijven. Wat roken deze kerels?

Op een serieuzere toon biedt de patch een eerste oplossing voor een probleem waarbij het spel altijd crashte en opgeslagen gegevens beschadigd raakten als het totale aantal gevangengenomen vrienden in een gilde ongeveer 7.000 bedroeg. status (in het geval van een server, de Global Server) voordat deze update nog steeds niet kan worden gedownload, zei Pocketpair.

Hoewel de Steam-patch nu uit is, zei Pocketpair dat de Xbox v0.1.1.3-patch “zal worden uitgebracht zodra deze klaar is.” Er is een verschil tussen de Xbox- en Steam-versies van Palworld, niet in de laatste plaats omdat de Xbox-versie geen speciale servers heeft, wat het aantal spelers dat samen kan spelen beperkt. Microsoft zei deze week dat het rechtstreeks met Pocketpair zal samenwerken om de middelen te leveren die nodig zijn om het momentum van het monsteroverlevingsspel gaande te houden, inclusief het bieden van ondersteuning om dedicated servers mogelijk te maken.

READ  Square Enix deelt FFVII Remake Concept Art of Eligor

Palworld is een groot succes geweest, met meer dan 19 miljoen spelers op alle platforms sinds de verkoop op 19 januari. Het is momenteel de meest gespeelde game op Steam en de grootste lancering door derden in de geschiedenis van Game Pass, met meer dan zeven miljoen spelers en een dagelijkse piek van minstens drie miljoen spelers. Alleen al op Steam heeft Palworld 12 miljoen exemplaren verkocht.

Maar Palworld is ook een van de meest controversiële releases van videogames in de recente geschiedenis. Dat zegt ontwikkelaar Pocketpair De medewerkers hebben doodsbedreigingen ontvangen vanwege beschuldigingen van “diefstal” bij PokémonWat ze ontkende. Kort na de lancering kwam Nintendo snel in actie Om opvallende Pokémon-modificatie te verwijderenDan The Pokemon Company heeft een verklaring uitgegeven“We zijn van plan een onderzoek in te stellen en passende actie te ondernemen om eventuele acties aan te pakken die inbreuk maken op de intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot Pokémon”, zei hij. IGN vroeg advocaten of Nintendo met succes een rechtszaak kon aanspannen.

Als je speelt, kom dan zeker nog eens terug IGN's interactieve Palworld-kaart.

Hier zijn de volledige patchopmerkingen voor de Palworld Steam v0.1.4.0-update:

▼Grote verbeteringen

・Er is een probleem opgelost waarbij de game onder bepaalde omstandigheden crashte

・Er is een probleem opgelost waarbij een vriend/vriend van een andere speler 30% gezondheid of minder heeft, deze kan worden gevangengenomen met een bal.

・Een probleem opgelost waarbij vijandige vrienden vast konden blijven zitten in muren vanwege aanvalsaanvallen.

・De eerste oplossing is geïmplementeerd voor een probleem waarbij het spel altijd crasht en opgeslagen gegevens beschadigd raken wanneer het totale aantal gevangengenomen vrienden in de gilde rond de 7.000 komt.

READ  Steeds populairder: via een stream spelen in een live casino

*Het spel crasht niet langer, zelfs niet als het totale aantal vastgelegde objecten de 7000 overschrijdt.

Opgeslagen gegevens die al in deze staat waren (in serverstatus, globale servergegevens) vóór deze update, kunnen echter nog steeds niet worden geladen.

We blijven eraan werken dit probleem permanent op te lossen.

▼ Hoofdconfiguratie

・Ondersteuning toegevoegd voor de zijtoetsen van de muis en het numerieke toetsenbord in de toetsenbordtoetsconfiguratie.

*Verdere verbeteringen zijn momenteel gepland, zoals ondersteuning voor de configuratie van interactiesleutels.

▼Spelerproblemen

・Een probleem opgelost waarbij spelers op speciale servers en coöp (online) tweemaal schade opliepen.

・De specificaties zijn gewijzigd, zodat je met extreem lage snelheid kunt bewegen, zelfs als je het maximale gewicht overschrijdt.

・Spelers gaan niet langer door muren heen tijdens het afdalen.

・Een probleem opgelost waarbij de door Lifmunk-beeltenissen versterkte vangkracht werd gereset bij gebruik van Memory Reset-medicijnen.

・Een probleem opgelost waarbij pantser in het verkeerde slot kon worden geplaatst.

・Cameraposities zijn aangepast voor meerdere vrienden, zodat ze na installatie gemakkelijker te zien zijn.

▼ Basisproblemen

・De specificaties zijn gewijzigd, zodat fellows die handmatig aan een fokkerij zijn toegewezen geen honger zullen lijden en hun handmatige taken niet zullen worden verwijderd.

・De Pals-liftschakelaar is gewijzigd van F → V (Pad: X → Y) om ongelukken te voorkomen.

・Verminder de snelheid en omvang van de branduitbreiding op houten gebouwen.

・Een probleem opgelost waarbij handmatige werktaken onder bepaalde omstandigheden helemaal niet konden worden toegewezen.

・Een probleem opgelost waarbij een Relaxaurus van zeer hoog niveau de basis aanviel tijdens aanvallen.

・Er zijn veel acties toegevoegd om te voorkomen dat belangrijke teamgenoten vastlopen.

READ  Het aandeel van Azië stijgt terwijl de blue chips in China de piek van vijf jaar bereikten

・Er is een probleem opgelost waarbij vrienden crashten terwijl ze items verplaatsten en deze meteen lieten vallen.

・Een probleem opgelost waarbij vrienden in de basis doorgingen met het kappen van bomen die al waren gekapt.

・Een probleem opgelost waarbij teamgenoten in de basis op het punt stonden te sterven als gevolg van onverklaarbare valschade.

・Een probleem opgelost waarbij vrienden onder bepaalde omstandigheden in de basis verschenen.

・Een probleem opgelost waarbij collega's zich niet naar de verdiepingen eronder konden verplaatsen als een boerderij op de tweede verdieping of hoger werd gebouwd.

▼ Anders

・Corrigeer onjuiste tekst

・Maatregelen toegevoegd om vals spelen en het stelen van vrienden van andere spelers te voorkomen.

・Veel andere kleine verbeteringen, zoals het toevoegen van een UI-sleutelgids.

Wesley is de Britse nieuwsredacteur van IGN. Je kunt hem vinden op Twitter op @wyp100. U kunt contact opnemen met Wesley via [email protected] of vertrouwelijk via [email protected].

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *