Pandora’s Borders staat nog steeds gepland voor release in 2022

Afbeelding voor het artikel met de titel Jezus Moet het dit jaar ook nog een avatar zijn?

schermafbeelding: Ubisoft

de 13In 2022 kwam er echt een einde aan de algemene droogte, symbool afbeelding fans. Niet alleen deze week We worden eraan herinnerd wie welke Avatar 2– Vertaler nu waterweg– Het gebeurt dit jaar al, op dit moment Er komen nog meer Pandora’s: Ubisoft’s, uh, langverwachte (?) pandora grens.

Een stijl die echt bij iedereen past symbool afbeelding aangrenzend project, pandora grens– Gepost door moordenaars gelofte icoon Ubisoft, en ontwikkeld door Massive, de studio achter de post-apocalyptische schietfranchise verdelenpandora grens Het werd aangekondigd in 2017. Het isDe kip verdween snel in de ether en liet mensen achter met de vraag: “Maken mensen het echt nog steeds?” symbool afbeelding In deze, huidige jaar? Dit is een vervolg Het moet nog uitkomen!? “

Oh, mensen van vijf jaar geleden, hoe weinig weten ze. pandora grens Vorig jaar opnieuw debuteren op E3 ​​2021, het lijkt erop dat er een echte videogame verschijnt, maar Ubisoft Sindsdien zwijgt hij over het project. Zelfs vandaag PolygoonrapportenWanneer jij bent Mannelijke investeerders in Aandeelhouders noem dat pandora grens nog steeds ingesteld op computer raken, Xbox-serie en PlayS-consoles5 dit jaar, ook al hebben we er nauwelijks iets van gezien.

En het is echt mooi Avatar 2Ook gezien het feit dat we het net hebben Een glimp van het vervolg op James Cameron, dat in december uitkomt. Het zou niet zo verwonderlijk zijn als we meer over hem te weten zouden komen pandora grens dit isummer op evenementen zoals Summer Games Fest en krijg een releasedatum voor het einde van het jaar om vast te leggen waterweguitgave. Maar er is iets heel grappigs aan twee aparte, lang in de maak symbool afbeelding Projecten worden aangekondigd en verdwijnen naar de aarde kijken, en dan plotseling samen verschenen, toch?


Wil je meer io9-nieuws? Bekijk wanneer je de laatste kunt verwachten wonder En star Wars Releases, wat is de toekomst? DC Universe op film en tvEn alles wat je over hem wilt weten Drakenhuis En The Lord of the Rings: The Rings of Power.

READ  Zin in Halloween? Deze Apple Arcade-games zullen je in de stemming brengen - One More Thing
Written By
More from Aubrey Mason
iPhone 12 gekocht? Vul ze met deze 5 fantastische spellen! – Nog een ding
Vandaag is de dag dat de iPhone 12 officieel werd gelanceerd. Misschien...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *