Steam Deck-update introduceert prestatieprofielen voor elke game

Laatst Steam Deck-update Het is nu beschikbaar om te downloaden, op voorwaarde dat je natuurlijk het geluk hebt om je gaming-laptop in handen te krijgen. Deze patch levert de gebruikelijke bugfixes en verbeteringen, maar we zijn erg enthousiast over een nieuwe functie die belooft het Valve-apparaat nog gebruiksvriendelijker te maken: prestatieprofielen voor elke game.

als laatste Steam Deck-update Of twee, Valve gaf gamers de mogelijkheid om de framesnelheidslimiet voor games, de TDP-limiet en de verversingssnelheid van het apparaat zelf in het hele systeem te wijzigen. Hoewel dit welkome functies waren, werd het opnieuw configureren van deze instellingen al snel vervelend om de prestatie-impact van de game op te vangen telkens wanneer je er een laadde.

Dit verandert vandaag allemaal met de komst van prestatieprofielen voor elke game. Indien ingeschakeld, onthoudt Steam Deck hoe je instellingen in het menu Systeemprestaties voor elke game hebt geconfigureerd, zodat je minder tijd aan gehannes en meer tijd aan spelen kunt besteden. Als je op enig moment niet tevreden bent met hoe je dingen hebt ingesteld, heeft Valve ook een manier geïmplementeerd om alles terug te zetten naar de standaardstatus.

Je kunt in-game prestatieprofielen bekijken terwijl je aan het werk bent Games op LinuxVideo hieronder:

Hoewel het nog niet mogelijk is om SteamOS en Windows 11 op Steam Deck te draaien, slaagde één gebruiker erin om een ​​oud exemplaar van Apple macOS in het Mobile Power Center te krijgen.

READ  Het QuakeCon 2021-schema vermeldde kort een 'geregenereerde' aardbeving
Written By
More from Max Mcgee
Pas op: als je dit Warzone-accessoire draagt, kun je vermoord worden
Een nieuw Call of Duty: Warzone bug verandert een van de coolste...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *