Paradox geeft toe dat Cities Skylines 2 voor pc onder de verwachtingen presteerde

Paradox geeft toe dat Cities Skylines 2 voor pc onder de verwachtingen presteerde

Skyline van steden 2 De pc-prestaties voldoen niet aan de doelstellingen en benchmarks die uitgever Paradox verwacht, maar de game zal hoe dan ook op schema verschijnen, met verbeteringen die naar verwachting zullen volgen in de “komende maanden” na de lancering. Cities Skylines 2-mods zullen bij de release ook een ‘kernframework’ bevatten, dat tijdens de post-lanceringsperiode van CS2 opnieuw zal worden herhaald.

De releasedatum van Cities Skylines 2 staat voor de deur en het vervolg op het stedenbouwspel zal naar verwachting alle belangrijke kenmerken verbeteren van het iconische origineel uit 2015. Van de Cities Skylines 2-kaarten tot de Cities Skylines 2 DLC, we weet al veel over CS2. Paradox zegt echter dat de prestaties van Cities Skylines 2 op pc niet in overeenstemming zijn met de oorspronkelijke verwachtingen en benchmarks, maar dat “op de lange termijn van het project” het op tijd lanceren van de game nog steeds “de beste weg vooruit” is.

“We hebben zorgen opgemerkt over de prestaties van Cities Skylines 2”, zegt Paradox. “Omdat we altijd in transparantie geloven, willen we graag meer licht werpen op de huidige staat van de bouw. ​​Cities Skylines 2 is een titel van de volgende generatie en stelt uiteraard bepaalde hardwarevereisten.

“Ondanks dat ons team onvermoeibaar heeft gewerkt om de best mogelijke ervaring te leveren, hebben we niet de norm bereikt die we beoogden. In het licht hiervan denken we nog steeds aan de lange termijn voor het project, en nu uitbrengen is de beste weg vooruit.

“We zullen de game de komende maanden voortdurend verbeteren, maar we willen ook de verwachtingen over de prestaties voor de volgende release managen. Het is onze ambitie dat zoveel mogelijk spelers van Cities Skylines 2 kunnen genieten, en we willen ervoor zorgen dat deze de game bereikt zijn volledige potentieel.

READ  Destiny 2 Season of the Deep voegt strandaspecten toe en reviseert de economie

Paradox schetst ook zijn plannen voor Cities Skylines 2-mods en zegt dat het raamwerk voor het maken en implementeren van mods bij de lancering ‘basis’ zal zijn, maar dat een geheel nieuw moddingplatform spelers in staat zal stellen hun werken gemakkelijker te creëren en te delen.

Cities Skylines 2 PC-prestaties: Verklaring van Cities Skylines 2-uitgever Paradox

“Hoewel de bewerkingstool vanaf het begin een basisframework zal hebben, streven we ernaar dit uit te breiden en voortdurend te verbeteren, waardoor het een belangrijk aandachtspunt wordt van onze ontwikkelingsinspanningen in de toekomst”, zegt Paradox.

“We introduceren Paradox Mods als een nieuw moddingplatform voor Cities Skylines 2. Een van de belangrijkste redenen hiervoor is de inclusiviteit; de moddingmogelijkheden zullen worden uitgebreid naar spelers op verschillende platforms – zowel pc als consoles – in lijn met onze toewijding om zoveel mogelijk mensen de kans geven om het spel te modificeren.” En geniet ervan.

Bekijk de volledige systeemvereisten voor Cities Skylines 2, die onlangs zijn herzien. Je kunt ook enkele van de andere beste strategiespellen op pc proberen.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *