Path of Exile II komt naar de PS5- en Xbox-serie

Path of Exile II komt naar de PS5- en Xbox-serie

Liefhebbers van actie-RPG Pad van de ballingschap We hebben reikhalzend uitgekeken naar Grinding Gear Games om het beloofde tweede deel uit te brengen, Weg van ballingschap II. Vandaag heeft de ontwikkelaar, als onderdeel van Sony's PlayStation State of Play-evenement, bevestigd dat de game ook naar PS5 komt. Nadat het evenement is afgelopen, Grinding Gear is ook bevestigd Welke Weg van ballingschap II Komt naar de Xbox-serie Het plan is om de game eind 2024 in Early Access uit te brengen.

Naast het toevoegen van controllerondersteuning aan de game, heeft de ontwikkelaar dit ook onthuld Weg van ballingschap II Het omvat ondersteuning voor de Couch Co-op. Ja, jij en een vriend kunnen in je woonkamer naast elkaar tegen veel vijanden van het spel vechten, evenals online coöp-ondersteuning.

Er zal ook platformonafhankelijke multiplayer en cross-progressie zijn. Dit betekent dat je op je pc kunt spelen en vervolgens als hetzelfde personage op een van de consoleversies kunt spelen.


Grinding Gear heeft ook een nieuwe video uitgebracht met meer gameplaybeelden Weg van ballingschap IIsamen met interviews met leden van het ontwikkelingsteam terwijl ze het werk bespreken aan het toevoegen van controllerondersteuning en nieuwe multiplayer-functies.

In 2023 bevestigde Grinding Gear dit Weg van ballingschap II Het zal de originele game in de serie niet vervangen, zoals eerder aangekondigd. In plaats daarvan zullen beide games tegelijkertijd beschikbaar zijn en zullen beide games updates en nieuwe content blijven ontvangen.

READ  BioMutant - Weet je dat nog? - Krijgt de releasedatum van de PS4 en Xbox One

Weg van ballingschap II Het zal zes nieuwe karakterklassen bevatten, naast de oorspronkelijke zes uit de eerste game. Het bevat ook een campagne van zes hoofdstukken met 100 verschillende omgevingen, samen met 600 monsters, 100 baaswezens, een nieuw vaardigheidsedelsteensysteem en meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *