PAX South is voor onbepaalde tijd geannuleerd

De popcultuurconferentie en reguliere videogame-hotspot PAX South is voor de nabije toekomst geannuleerd, zo maakte Penny Arcade vrijdag bekend.

“We hebben de moeilijke beslissing genomen om PAX South voor de nabije toekomst te beëindigen”, aldus het officiële PAX Twitter-account op 29 oktober. Dat betekent dat het bedrijf niet snel naar San Antonio zal terugkeren.

Er zijn twee factoren die hieraan bijdragen. Ten eerste hebben organisatoren van evenementen PAX South sinds 2015 niet meer zien groeien tot dezelfde groei als zijn andere aanbod. uitgebreid'”, zei PAX tijdens zijn volledige verklaring aan zijn fans in Texas.

De tweede reden is te wijten aan de aanhoudende coronaviruspandemie die al jaren liveshows en conferenties zoals PAX teistert. Hoewel hij er niet veel commentaar op geeft, zegt de officiële PAX-verklaring dat de beslissing “verdubbeld” is vanwege de impact van COVID-19.

“Het spijt ons voor al onze vrienden die uitkeken naar de terugkeer van de show in 2022 – daar sluiten we ons bij aan”, zei Bucks. “Maar we hopen je weer te zien op onze andere evenementen met de terugkeer van PAX.”

Gearbox Software, ontwikkelaar van de Borderlands-serie, heeft al eerder projecten onthuld op de conferentie. Zo onthulde de studio de releasedatum van de Homeworld Remastered Collection en de presentatie van Borderlands: The Pre-Sequel Lady Hammerlock Pack in 2015.

READ  Saudi Aramco jaagt nog steeds op deal van $ 15 miljard met de raffinage- en chemicaliënactiviteiten van Mukesh Ambani's Reliance Industries te midden van pandemie van coronavirus
Written By
More from Aubrey Mason
Verbetering van de weerstand op PS5 is vertraagd
Terminator: weerstand versterken Op de PlayStation 5 was het een kleine vertraging....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *