Pazu Netflix Video Downloader Review – Download Netflix-video naar MP4 op Mac en Windows

Netflix is ​​de populairste videostreamingdienst. Netflix biedt onbeperkte streaming van tv-programma’s, films, comedyshows en originele shows voor één maandelijks abonnementsbedrag. Hoewel de Netflix-app een downloadfunctie biedt voor offline weergave, is dit beperkt tot telefoon, tablet en Windows 10/11 en kun je video’s niet als bestand exporteren.

Gelukkig kan Pazu Netflix Video Downloader je helpen om elke video van Netflix, zoals tv-shows, documentaires en speelfilms, te downloaden naar MKV of MP4 op Mac OS X 10.11 en hoger en Windows 7/8/10/11. Dus hier heb je het voordeel dat je deze video’s voor altijd kunt bewaren, zelfs als je geen Netflix-abonnement hebt. Pazu Netflix Downloader is de beste manier om films op te slaan en offline te bekijken.

Wat is Pazu Netflix Video Downloader?

Pazu Netflix Video Downloader is een zeer populaire applicatie waarmee gebruikers Download alle Netflix-films en tv-programma’s naar MP4 Op Windows en Mac: veel plezier en vermaak zonder gebonden te zijn aan de locatie waar ze zich bevinden.

De applicatie is veilig en soepel in zijn werking. Om Pazu Netflix Video Downloader te gebruiken, heb je de Netflix-app niet nodig. Alle films en tv-programma’s die anders niet kunnen worden overgedragen van Android of iOS, kunnen in een mum van tijd worden gedownload naar uw computer door Pazu Netflix Video Downloader.

Met Pazu Netflix Video Downloader kunnen gebruikers films en tv-programma’s downloaden met alle beschikbare audio en ondertitels. Anders dan dat, is de standaard videokwaliteit 1080p.

Bovendien krijg je een verscheidenheid aan opties voor ondertiteling en audiotaal. Netflix-downloads tonen alleen de twee meest relevante talen. Het is niet toegestaan ​​om de taal van de audio en ondertitels in te stellen. Met Pazu Netflix Video Downloader kun je de audio en ondertitels in meerdere talen houden. De vertaalopties die aan de gebruiker worden aangeboden, zijn bijvoorbeeld Engels, Duits, Frans, Japans, Chinees en Spaans.

READ  Nieuwe studie van AdColony en DISQO onthult dat de helft van de volwassenen in de VS dagelijks mobiele games speelt

Waarom heb je Pazu Netflix Video Downloader nodig?

Houd video-download voor altijd

Netflix is ​​continu bezig met het toevoegen en verwijderen van films. Elke maand verlaten sommige titels Netflix vanwege licentieovereenkomsten. Bovendien zullen downloads na een tijdje verlopen, en sommige hebben een limiet op het aantal keren dat ze elk jaar kunnen worden gedownload. Met Pazu Netflix Video Downloader kun je eenvoudig alle Netflix-films en tv-programma’s downloaden naar MP4/MKV en ze dus voor altijd bewaren.

Bekijk Netflix-video offline op elk apparaat

De Netflix-videodownloadfunctie is alleen beschikbaar op je iPhone, iPad, iPod touch, Android-telefoon, tablet, Amazon Fire-tablet, Windows 10 (versie 1709 of hoger), tablet of computer met Windows 11. Je kunt geen video downloaden om te bekijken Offline op Mac, tv, enz. Met Pazu Netflix Video Downloader kun je Netflix Video downloaden op elke Windows- en Mac-computer en overbrengen naar een USB-stick, SD-kaart, externe harde schijf, enz.

Netflix-video downloaden op meerdere apparaten

Het aantal telefoons of tablets dat u kunt downloaden, wordt bepaald door uw abonnement: 1 voor het Basic-abonnement ($ 9,99 per maand), 2 voor het Standard-abonnement ($ 15,49 per maand) en 4 voor het Premium-abonnement ($ 19,99 per maand). Download Netflix-video met Pazu Netflix Video Downloader en zet deze over naar elk apparaat.

Hoe gebruik je Pazu Netflix Video Downloader op Mac/Windows?

Op een Mac- of Windows-computer kun je Netflix-video eenvoudig downloaden met Pazu Netflix Video Downloader door de onderstaande stappen te volgen. Het proces dat nodig is om de app te downloaden en vervolgens te starten, is helemaal niet ingewikkeld. Het vereist uw minimale inspanning.

 • Start de app en log in op je Netflix-account
READ  Applicaties downloaden naar Sony Smart TV

Allereerst is de basisbehoefte om de Pazu Netflix Video Downloader-app op je Mac of Windows te installeren. Na het starten van de app wordt u gevraagd om uw Netflix-accountgegevens in te voeren om u aan te melden.

• Voer de film/het programma in dat u wilt downloaden


Vervolgens moet je zoeken naar je favoriete film of programma. Dit doe je door de naam van de film in te voeren of de link van de Netflix-website te kopiëren. Klik vervolgens op het zoekpictogram.

• Selecteer de videokwaliteit en wijzig de instellingen dienovereenkomstig

Daarna moet je de videokwaliteit selecteren waarin je de film wilt bekijken. Behalve de videokwaliteit, kunt u ook de instellingen wijzigen met betrekking tot de audio en ondertitels voor de film/tv-show. Met Pazu Netflix Video Downloader kun je een heleboel verschillende talen behouden voor audio en ondertitels.

• Start download

Ten slotte moet u op de optie Downloaden klikken. Als je een film selecteert, start de download direct. Als u een tv-programma kiest, wordt u gevraagd de afleveringen te selecteren die u wilt downloaden. Voorlopig wordt je film of serie gedownload en kun je er altijd en overal van genieten.

Veel Gestelde Vragen

 • Is het nodig om de Netflix app op je computer te hebben om Pazu Netflix Video Downloader te kunnen gebruiken?
  Gelukkig niet. Dankzij de ingebouwde Netflix webplayer is het niet verplicht om de Netflix app op je computer te hebben staan ​​als je Pazu Netflix Video Downloader wilt gebruiken. De enige vereiste is dat je een goed werkende en stabiele internetverbinding hebt waarmee je de Pazu Netflix-app kunt installeren, waarna je alle films en series die beschikbaar zijn op de Netflix-app offline kunt bekijken.
 • Kan ik films met ondertiteling en audio in meerdere talen downloaden?
  Ja, Pazu Netflix Video Downloader is een zeer gebruiksvriendelijke applicatie omdat het je een reeks verschillende audiotalen en ondertitels biedt waaruit je kunt kiezen om een ​​film of tv-programma te kijken.
 • Hoe kan ik Netflix-films offline bekijken op mijn Mac?
  Aangezien er geen Netflix-app voor Mac is, kunt u, als u offline van uw favoriete films wilt genieten zonder internet, Pazu Netflix Video Downloader op uw Mac installeren. Het biedt kwaliteitsentertainment doordat u altijd en overal gemakkelijk films kunt kijken op uw laptop.
 • Wat zijn de systeemvereisten voor Pazu Netflix Video Downloader?
READ  Nintendo: Bizarre Olympische Spelen downloaden

Pazu Netflix Video Downloader is beschikbaar op Mac OS X 10.11 en hoger, evenals op Windows 7/8/10/11.

Conclusie

Met het grootste gemak en gemak kan iedereen een bestand downloaden Pazu Netflix-video downloaden Applicatie op hun laptop of desktop en zich redden van verveling op geïsoleerde plekken waar nauwelijks een bron van plezier is. Pazu Netflix Video Downloader is een veilige en betrouwbare app. Het brengt geen extra virussen of schadelijke middelen naar uw systeem. Met de app ben je zeker van een goede prestatie.

Written By
More from Eda Greene
Download Google Play Store 31.2.21
Voor sommigen staat Google Play Store bekend als slechts een platform voor...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *