PC Enorme uitverkoop heeft goedkope Steam-games, game-gratis geschenken

De zomer is altijd een geweldige tijd van het jaar voor de verkoop van pc-games — er is niet alleen de jaarlijkse Steam Summer Sale (die op 8 juli eindigde), maar ook enorme Epic Games Store-verkopen en enorme zomerverkopen in bijna elke pc-winkel. sleutels. Dit omvat Green Man Gaming, dat momenteel geweldige kortingen biedt op een breed scala aan games. De GMG Zomerfestival Het heeft een heel zomers thema dat je waarschijnlijk naar ijs zal doen verlangen als je naar de pagina kijkt, maar de aanbiedingen zijn zoeter dan het onderwerp.

Vanaf nu tot 5 augustus heeft GMG meer dan 3.000 kortingen op het spel, met elke dag 50 nieuwe “boosterdeals” met enkele van de beste prijzen die je online zult vinden. Deze 72-uurs deals zijn degene die je echt in de gaten wilt houden. De meeste GMG-deals kunnen worden ingewisseld op Steam, maar zorg ervoor dat u de speler in de lijst noteert voordat u ze aan uw winkelwagentje toevoegt. Ze hebben over het algemeen veel betere prijzen dan je direct op Steam zult vinden.

Er is een goede reden om de kortingen meerdere dagen af ​​te vinken: in het gedeelte Traktatie van de dag hierboven kun je elke dag van de uitverkoop een gratis spel of kortingsbon krijgen. Het is echter aan te raden om eerder op de dag te kijken – bijv. de freebie van vandaag, Adrift, is al uitverkocht. Het speelt elke dag om 8AM PT / 11AM ET.

Bekijk hieronder enkele van de beste deals die momenteel beschikbaar zijn – al deze Steam-sleutels krijg je meteen. De prijzen zijn afgerond op de dichtstbijzijnde dollar.

READ  Xbox One, PS4, Switch en pc-edelstenen

Dit is het moment om wat goedkope games voor je Steam-bibliotheek op te halen als je van plan bent om Valve’s Steam Deck te kopen, een onlangs aangekondigde laptop die eruitziet als een Nintendo Switch. Steam Deck-pre-orders, die in december worden uitgebracht, zijn vandaag geopend.

Written By
More from Max Mcgee

Humble Choice December 2020 bevat 14 games en een maand EA Play Pro

Het is weer een maand, wat betekent dat het tijd is om...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *