PC-games gebruiken nu de functies van de PS5 DualSense-controller

Er werd ontdekt dat de onlangs uitgebrachte Metro Exodus Enhanced Edition op pc native veel functies van de PlayStation 5 DualSense-controller ondersteunt na het downloaden van de nieuwste hotfix. Heb ik eerder ontdekt Dex3108 gebruiker resetDeel op de poster hoe 4A-ontwikkelaarsspellen adaptieve bordtriggers in een bestand gebruikten Een video die u vanaf hier kunt bekijken.

Zoals je kunt zien, moet er extra kracht op de R2-knop worden uitgeoefend om met een aanvalsgeweer te schieten, en hetzelfde geldt voor de Magnum. De laatste gaat eigenlijk nog een stap verder door gemakkelijk te decomprimeren wanneer een kogel nog niet in de kamer is geladen. Om dit in gebruik te nemen, moet u dit eerst weten Hoe de PS5 DualSense Controller op pc te gebruiken. Je zult het spel ook via een bekabelde verbinding moeten spelen, aangezien deze unieke functies niet worden geactiveerd wanneer je het draadloos speelt. Sinds de ontdekking hebben gebruikers hier en daar een implementatiefout gemeld, evenals andere problemen, maar blijkbaar is het de bedoeling om volledige ondersteuning te hebben voor de PS5 DualSense-controller en deze uit te voeren voor Metro Exodus Enhanced Edition op pc.

Vergeet niet dat de game in juni ook native naar PS5 komt, compleet met alle DLC en 4K-resolutie bij 60 fps. PS4-bezitters ontvangen een gratis upgrade naar de huidige versie. Naast de “drastisch verkorte” laadtijden is Ray-Tracing ook inbegrepen – een probleem dat we tegenkwamen bij het beoordelen van de PS4-versie.

READ  Penn Shooting guard Matteus Case is geport naar pc
Written By
More from Max Mcgee

XIII remake-ontwikkelaars verontschuldigen zich | PCGamesN

XIII werd een soort cultklassieker toen het voor het eerst werd gelanceerd...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *