Peachmilky poseert verleidelijk tijdens het cosplayen als Street Fighter 6 Cammy

Peachmilky poseert verleidelijk tijdens het cosplayen als Street Fighter 6 Cammy

Het lijdt geen twijfel dat Cammy een van de meest populaire personages in Capcom’s Street Fighter-serie is. Vergeleken met de andere vechters die debuteerden in Super Street Fighter 2: The New Challengers (uitgebracht in september 1993 in speelhallen), bleef alleen Cammy terugkeren naar de hoofdmenu’s van Street Fighter 4 (oorspronkelijk als een vrij te spelen vechter), Street Fighter 5 en Street Fighter 6.

Cammy is vaak een doelwit voor kostuumontwerpers. Met dit in gedachten hebben we onlangs nota genomen De Instagram-pagina van Peachmilk Waar ze verschillende foto’s heeft van zichzelf verkleed als Kami.

Toen Cami voor het eerst verscheen in 1993, werd opgemerkt dat ze “een 19-jarige Special Forces-agent uit Engeland was met een mysterieus verleden dat verband hield met M. Bison.” Op dat moment verscheen ze in een groene stringjurk, rode handschoenen en een rode hoed.


Cammy wordt uiteindelijk het laatste personage dat wordt onthuld in het hoofdrooster van Street Fighter 6. Het werd onthuld op 23 februari 2023 na Zangief en Lily op dezelfde dag.


Zoals de meeste terugkerende veteranen, is Cami’s uiterlijk drastisch veranderd in Street Fighter 6. Ze draagt ​​nu een marineblauwe sportbeha, een yogabroek die over haar been valt, marineblauwe kousen, rode gevechtslaarzen en een spijkerjack met United. Aan de achterkant is de vlag van het koninkrijk bevestigd.


Bovendien lijkt Cami haar haar kort te hebben geknipt, aangezien haar blonde haar nu nog maar schouderlang is. Ze draagt ​​ook een choker met een rood Delta-logo op de voorkant.

READ  Noobs zouden dit nieuwe gaming-woordenboek van PlayStation moeten omarmen


Bekijk Peachmilky’s cosplay voor Street Fighter 6 Cammy hieronder:


Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *