Persona 5 Royal PC-geheimen onthullen ongebruikte JRPG-items

De Persona 5 Royal pc-poort is eindelijk voor ons beschikbaar, waardoor meer spelers de kans krijgen om Atlus . te ervaren JRPG-spel Voor het eerst hebben anderen de kans gehad om het onderweg te spelen via Steam Deck. De Persona 5 Royal pc-poort biedt ons ook de kans om meer te weten te komen over de backend van de game, en een YouTuber en modders hebben enkele geheimen gedeeld die ze al hebben gevonden.

Deze ontdekkingen komen van Faz, die ook bezig is met het maken van een “Royal’s Cut”-mod, die tot doel heeft alle gesneden inhoud naar Persona 5 Royal te herstellen. Er wordt hier veel aangeboden, met enkele grote en kleine geheimen in Persona 5 Royal PC te zien.

Er is een ongebruikte bèta, hoogstwaarschijnlijk vindt de hoofdrolspeler Joker, die deel uitmaakte van Persona 5 Alpha 5, volgens Faz. Zijn jurk ziet er niet veel anders uit, maar het lijkt alsof hij een soort sjaal draagt ​​bij zijn schooluniform. Er is ook een demo-titelscherm voor Persona 5 Royal, dat erg lijkt op het uiteindelijke product.

Faz deelt ook enkele vroege technische concepten voor Persona 5 Strikers (of Scramble in Japan), een vroege blik op het veranderende nacht- en dagbehang en een heel andere look voor de mobiele gebruikersinterface in Persona 5 Royal, die het personage Akechi laat zien heeft een raafprofielfoto, wat interessant is.

Er is veel ongebruikte inhoud voor alle honden die er zijn, in de hoop te zien wat het spel niet haalt. Faz benadrukt ook dat ze mods hebben kunnen laten werken op de pc-versie van Persona 5 Royal, wat een goed voorteken is voor alle geweldige creaties die ongetwijfeld naar JRPG zullen komen.

Je kunt alle bevindingen van Faz in bestanden bekijken Twitter pad.

Ondertussen hebben we een bestand Persona 5 Royal-systeemvereisten voor uw computer, samen met het nieuws dat Persona 2 en Persona 3 remakes Dit zijn de meest gevraagde projecten van seriefans.

READ  Phasmophobia-update voorkomt dat u andere spelers in kamers op slot doet
Written By
More from Max Mcgee
Een van Final Fantasy 7: De eerste Rimaki-memes zijn nu een mod
We zijn geen onbekende in videogames die laat op pc komen vanwege...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *