Xenoblade Chronicles 3-update brengt kleine verandering in tussenfilmpje

Foto: Nintendo, Monolith Soft

In de afgelopen weken heeft Monolith Soft enkele software-updates uitgerold voor: Xenoblade Chronicles 3 De patch-opmerkingen lijken een kleine wijziging in versie 1.2.0 te hebben weggelaten. Waarschuwing: spoilers in het verschiet.

Zoals sommige fans van de game op Twitter hebben opgemerkt (via Noisy Pixel), heeft deze speciale update – de introductie van Wave 2 DLC – een filmscène-aanpassing gemaakt kort na het verhaalpunt van hoofdstuk 5.

In de scène waarin N en Z verschijnen, is het zwaardmodel gewijzigd om beter bij het verhaal te passen. Dit werd oorspronkelijk opgemerkt door een Twitter-gebruiker Tweet insluitenwaarna het werd gemarkeerd door Tweet insluiten:

Als je het hoofdspel al hebt uitgespeeld, of dit punt in het spel gepasseerd bent, zul je deze verandering waarschijnlijk nog niet opmerken omdat het een kleine wijziging is.

Versie 1.2.0 werd gisteren gevolgd door versie 1.2.1, die gisteren “een aantal problemen lijkt te hebben opgelost om het spel leuker te maken”. U kunt meer lezen in ons vorige verhaal:

Heb je deze verandering in het landschap opgemerkt? Laat je opmerking beneden achter.

READ  PlayStation®5 wordt vandaag gelanceerd, samen met een nieuwe generatie geweldige games
Written By
More from Aubrey Mason
Xbox reproduceert klassieke Xbox 360 Era-beelden voor nieuwe consoles
Xbox heeft enkele van de meest iconische game-visuals gereproduceerd uit het tijdperk...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *