Persona 6 zou op de eerste dag naar Xbox komen

Persona 6 zou op de eerste dag naar Xbox komen

Persoonlijkheid 6 Volgens een recent gerucht zal het op de eerste dag op Xbox verschijnen. Eerder geïntroduceerde ontwikkelaar Atlus Persoon 5 Het was exclusief getimed voor PlayStation-consoles, waardoor velen dachten dat het vervolg een vergelijkbare deal zou hebben. Gezien de groeiende relatie van Microsoft met uitgever Sega en Atlus is het echter niet verwonderlijk om dit te zien Persoonlijkheid 6 Beschikbaar op veel platforms bij de lancering.

Het gerucht is afkomstig van Xbox Era-podcasthost Nick Shpeshal, die een staat van dienst heeft met voorkennis en nauwkeurige lekken. Volgens de passagier was het niet van tevoren aangekondigd Persoonlijkheid 6 Het wordt op de eerste dag op Xbox uitgebracht – een primeur voor de serie, aangezien deze historisch als eerste op PlayStation-platforms werd gelanceerd. Phil Spencer lijkt vastbesloten de volgende niet uit te sluiten een persoonlijkheid Xbox-consolegame bij release.

Lees meer – Forza Motorsport heeft bij de lancering geen gesplitst scherm en andere functies

Microsoft koesterde een relatie met Sega en Atlus wat resulteerde in Persona 3 draagbaar, Persona 4 goud En Persona 5 Koninklijk Ze worden allemaal toegevoegd aan je Xbox Game Pass-bibliotheek. Atlus kondigde ook de aankomende titels aan, waaronder een nieuw IP-adres Metafoor: ReFantaziotijdens de Xbox Game Show in juni, dus het is logisch dat Microsoft het volgende grote bedrijf wil beveiligen een persoonlijkheid De titel staat ook op Xbox.

Wat betreft wat er gelekt is Persoonlijkheid 6 Tot nu toe zei een eerder rapport van juni van dit jaar dat de werktitel van Atlus “Codename Carbon” is en dat deze alleen op PS5 zal verschijnen. Als Shpeshal Nick gelijk heeft, is het mogelijk dat er pas onlangs een deal is gesloten tussen Microsoft en Atlus over Persoonlijkheid 6Eerste dag op Xbox.

Zoals met alle geruchten en rapporten, neem dit met een korreltje zout totdat we een officiële bevestiging krijgen van Atlus of Sega. Als de geruchten waar zijn, dan kunnen we dat verwachten Persoonlijkheid 6 Het zal worden onthuld tijdens de Tokyo Game Show van dit jaar.

READ  Unity 'Enemies'-demo ziet er geweldig uit op Xbox Series X in 4k

bron: Chebchal Nick (vert reddit)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *