Petfish met creditcardrekening op Nintendo Switch • The Register

Petfish met creditcardrekening op Nintendo Switch • The Register

Natuurlijk, een aap die eindeloos op een typemachine zit, zou complete werken van Shakespeare verstoren, maar zou hij hele Pokémon-videogames kunnen vangen in een veel kortere tijdspanne?

Dit is een vraag die de Japanse YouTuber Mutekimaru meer dan eens heeft beantwoord (zes titels binnen 20.000 uur) door zijn kluisje op te delen in secties die zijn geprogrammeerd om overeenkomstige knoppen op een Nintendo Switch-controller te raken via bewegingsregistratiesoftware tijdens een zwemronde.

Mensen volgen de livestream van Mutekimaru om deze pogingen in realtime te zien gebeuren. Een systeem gekoppeld aan iemands creditcard achterlaten in de vinnen van een huisdiervis was echter een slechte keuze na een reeks bizarre gebeurtenissen eerder deze maand.

Youtube video

Zoals beschreven in Mutekimaru Video over dit probleemDe huidige run op de gloednieuwe Pokémon Violet-inzending ging opzij toen de game crashte, waardoor de vissen terugkeerden naar het startscherm van de Switch, waar ze vrij waren om grote schade aan te richten buiten de grenzen van de game.

In de volgende zeven uur veranderde de vis zijn Nintendo-accountnaam, logde in op de online winkel van de gamegigant, ging akkoord met de algemene voorwaarden, downloadde de Nintendo 64-app, maakte een PayPal-account aan en voegde zelfs 500 yen ($ 3,84) toe aan zijn account , waarbij hij zijn creditcardgegevens onthulde, naast vele andere onwaarschijnlijke acties.

Al die tijd keken duizenden kijkers met een mengeling van amusement en ongeloof toe hoe de stream viraal ging en vissen antropomorf maakte vanwege zijn ongebruikelijke benadering van licht amusement totdat de console werd uitgeschakeld – blijkbaar klaar voor vandaag.

READ  Gerucht: zeer sterk bewijs wijst op Nintendo Direct op 29 juni 2022

Volgens de video van Mutekimaru vroeg hij Nintendo om terugbetaling van het geld dat zijn vis had uitgegeven, wat ondanks de vreemde omstandigheden werd geaccepteerd. Hij gaf geen commentaar op eventuele gevolgen van het vrijgeven van zijn creditcardgegevens.

Het kanaal begon in 2020 en was bedoeld als een “livestream die op elk moment kan worden bekeken” – dat wil zeggen, zonder actieve input van een menselijke host. De vissen worden om sanitaire redenen in en uit de Switch-tank gedraaid. Mutekimaru zei eerder dat de Pokémon-serie wordt stopgezet nadat Violets run is afgelopen, en er zal geen moment te vroeg zijn om dingen te bekijken.

Voor degenen die geen jonge kinderen thuis hebben, is Pokémon een van de best verkopende mediafranchises aller tijden, waaronder videogames, ruilkaarten, tv-shows, films en games. Het speelt zich af in een wereld waar Pokémon – “pocketmonsters” – in het wild worden gevangen en getraind om tegen andere Pokémon te vechten, wat een beetje wild is als je erover nadenkt. ®

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *