Ontwikkelaars die op Steam de naam “zeer positief” gebruiken, worden verbannen

Het Steam-ontwikkelaarsaccount werd verbannen met de naam “ zeer positief ” en hun game werd van het platform verwijderd, omdat Steam hen ervan beschuldigde met de recensies te hebben geknoeid. Ondeugd, De sluwe gebruiker deed dit vanwege de nabijheid van de tekst “ontwikkelaar” tot de tekst “recente recensies” bij het bekijken van een spel op Steam.

“Ik merkte dat de naam van de uitgever / ontwikkelaar erg dicht bij de recensies staat en dezelfde kleur heeft”, zei de anonieme ontwikkelaar van Emoji Evolution voor Vice. “Ik besloot het voor mijn doeleinden te gebruiken.” Als u “zeer positieve” recensies over uw spel krijgt, zal dit ongetwijfeld van invloed zijn op de vraag of gebruikers erop klikken of overwegen om het te kopen, en voor mensen die minder geïnteresseerd zijn in Eagle kunnen mensen gemakkelijk voor de gek gehouden worden door te denken dat het spel goed is ontvangen. is ‘gemengd’.

De ontwikkelaar vertelde Vice dat ze niet denken dat het een probleem zal zijn met Steam, maar Very Positive is nu verbannen van Steam, met de Emoji Evolution verwijderd.

“Valve heeft mijn ontwikkelaarsaccount geblokkeerd wegens” knoeien met recensie “. Ik ben het helemaal niet eens met deze beschuldiging. De ontwikkelaar schreef op Twitter (hieronder) en vervolgde met” Ik zal contact opnemen met de ondersteuning om het standpunt van Steam over een zeer positieve ontwikkelaar te verduidelijken ” – dus het verhaal is misschien nog niet voorbij.

In de nasleep van het verbod zei de zeer positieve ontwikkelaar op Twitter van wel Alleen schuldig aan het maken van “een heel slecht spel”.Ze voegden eraan toe, in een snelle klap tegen de ontwikkelaar van Cyberpunk 2077: “Als het maken van vreselijke spellen niet is toegestaan ​​op Steam, waarom hebben ze dan het CDPR-account niet al opgeschort?” Mijn excuses op woensdag, Ze twittert: “Mijn excuses voor elke klant die door mij is misleid. Zegen Steam Recovery System.”

READ  Voorbestellingen voor de iPhone 12 beginnen morgen: prijzen, releasedata en hoe je de vier nieuwe telefoons van Apple kunt kopen

VPD heeft nu de Emoji Evolution geüpload naar Itch.Io, en zegt dat het “gratis zal zijn totdat Steam mijn ontwikkelaarsaccount terugkrijgt (voor altijd, lol).” In ander Steam-nieuws, het platform blijft zijn record voor gelijktijdige speler verbreken, met meer dan 26 miljoen mensen die begin februari eenmaal inloggen.

Jordan Oloman is een freelance schrijver voor IGN. Volg hem op Twitter.

Written By
More from Lesley Curry

Nippon Ichi Software heeft een nieuwe teaser-site voor de titel gelanceerd die een warme uitstraling heeft

Nippon Ichi Software heeft het Teaser-site Voor een nieuw adres. De site...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *