Phasmophobia-ontwikkelaar plaagt vrijdag met een mysterieuze update

Ah, Phasmofobie. Het perfecte horrorspel voor degenen die net zoveel van het volgen van spoken houden als van het achtervolgen – en het slachtoffer worden – door hen. Sinds de lancering begin vorig jaar zijn er nogal wat updates aangekondigd met nieuwe inhoud, waarbij het laatste onderzoek twee nieuwe soorten Phasmophobia heeft toegevoegd aan de bèta van de game. Nu is er iets anders onderweg – maar het is een soort mysterie.

Ontwikkelaar Kinetic Games heeft een paar cryptische tweets op het indie-gamekanaal gepost die suggereren dat er iets nieuws, en mogelijk heel spannends, naar de bèta van Phasmophobia komt (waar nieuwe inhoud wordt getest voordat deze in de live game wordt uitgebracht, zoals je verwacht), enzovoorts. “Nieuwe bèta-patch komt vrijdag uit. Niet alles staat op Trello”, luidde de tweet, met een emoji met kraaloogjes die zinspeelde op … iets.

“Wat kan het zijn?” Eén vervolgpost, met daarnaast ook nog de meest afleidende emoji: het denkende gezicht. Maar dat is het. Hmmm.

Veel geplande content voor de game wordt vrijgegeven voor het publiek Trello.-bord (Hiermee zijn onlangs de twee nieuwe spooktypen aangekondigd), maar de ontwikkelaar lijkt iets tegen te houden. Helaas zullen we het pas vrijdag zeker weten, maar sommige fans krijgen nu hun gissingen.

Sommigen denken dat het een nieuwe functie kan zijn, zoals het toevoegen van een speler tijdens het spelen of iets dat neergehaalde spelers kunnen doen. Anderen hopen een nieuwe kaart te krijgen om mee om te gaan, of een aantal nieuwe speurtochten en tools. Sommige fans zeggen dat het de twee nieuwe spooktypes kunnen zijn die eerder zijn aangekondigd, maar aangezien ze op het Trello-bord staan ​​- en de ontwikkelaar heeft specifiek aangegeven dat een deel van de nieuwe mysterie-inhoud dat niet is – lijkt het hoogst onwaarschijnlijk dat dit is wat de tweet verwijst naar.

Hoe dan ook, houd het weer in de gaten op Phasmophobia Twitter van vrijdag als je daar graag achter wilt komen.

{“Scheme”: {“page: {“content”: {“title: “Phasmophobia dev obscure volgende update vrijdag”, “type”: “news”, “category”: “stagemophobia”}”, “user” ”: {“loginstatus”: false}, “game”: {“ publisher “:” Kinetic Games “,” genre “:” Survival “,” title “:” Phasmophobia “,” genres “:[“Survival”,”Indie”]}}}}

READ  Call Of The Sea weegt volgende maand het anker
Written By
More from Max Mcgee

De winter komt naar Crusader Kings 3 als eerste details van de 1.3 correctiedaling

Crusader Kings 3 was zonder twijfel de beste lancering van de grote...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *