Phil Spencer zegt dat Halo “cruciaal blijft voor wat Xbox doet”

Xbox-president Phil Spencer bevestigde opnieuw de toewijding van het bedrijf aan de Halo-franchise en benadrukte dat de serie “enorm belangrijk blijft voor wat Xbox doet”.

In een interview met IGNSpencer benadrukte dat de serie “ondanks zijn” misstappen “altijd iconisch zal zijn voor Xbox”. [they] Gemaakt als een team.”

Eurogamer Nieuwsbrief: Wat kijken we uit naar 2023!!

“Wat we nu doen, is ervoor zorgen dat het leiderschapsteam de flexibiliteit heeft om het plan op te stellen dat ze nodig hebben om ermee te beginnen”, legt Spencer uit. En Halo zal buitengewoon belangrijk blijven voor wat Xbox doet, en 343 is erg belangrijk voor het succes van Halo.

“In termen van ondersteuningsstudio’s en andere dingen, dat is slechts een deel van de ontwikkeling en andere partners helpen ons. Maar het hart en de ziel van Halo ligt bij 343 en het team dat daar is, en ik heb veel vertrouwen in het team dat is daar en ze leiden en het plan dat ze hebben om verder te gaan.

“We weten dat we wat toezeggingen moeten doen aan mensen over inhoudsupdates en onze timing daarvoor en kwaliteit, en we zijn niet tot het uiterste gegaan om dat te doen,” voegde Spencer eraan toe. “Ik geloof in het team dat er staat […] Het team heeft een heel goed plan.”

Spencer zal niet worden doorverwezen naar een update over het lang beloofde “10-jarige ondersteuningsplan” van Halo Infinite, hoewel hij “de 343 zal laten praten over de plannen die ze nu hebben”.

“Ik verwacht dat we Halo zullen blijven ondersteunen en laten groeien zolang Xbox een platform is waarop mensen kunnen spelen. Dus ik denk dat de tijdlijn doorgaat en in lijn is met Xbox, en ik wil ervoor zorgen dat het gebouwd is om dat te doorstaan.” .”

READ  Xbox Boss deelt goed nieuws voor Xbox Game Pass-abonnees

Vorige week – dagen na Microsoft’s massale ontslagen van 10.000 werknemers Het trof veel Xbox Studiosinclusief Halo studio, 343 Industries – Spencer communiceerde met Xbox-medewerkers in het hele bedrijf, Toegeven dat het een “zware week” was En dat terwijl “de acties van die week pijnlijke keuzes waren”, ze “vastbesloten [Xbox] aan het langetermijnsucces van onze producten en ons bedrijf.”

343 industrieën ook heeft een korte verklaring uitgebracht in een poging de zorgen over de vlaggenschipfranchise van Microsoft weg te nemenwaarin staat dat Halo en Master Chief “here to stay” zijn en dat het 343i-team “Halo nu en in de toekomst zal blijven ontwikkelen”.

Written By
More from Vanessa Hale
Modern Warfare 2’s Xbox-matchmaking-probleem ‘wordt onderzocht’
Modern Warfare 2-ontwikkelaar Infinity Ward “onderzoekt” nog steeds een probleem dat verhindert...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *