Wifi-bedieningselementen in de Google Home-app krijgen een opnieuw ontworpen apparaatmenu

als onderdeel van Algemeen voorbeeld van de Home-appGoogle heeft de wifi-bedieningselementen opnieuw ontworpen, waarbij de lijst met verbonden apparaten de grote upgrade heeft ondergaan.

Op de Wi-Fi-paginaaankloppen Hardwaretegels, dat nu de enige plaats is om het totale aantal aan te geven, slaat een hele nieuwe pagina om. de Lijst met apparaten Het is niet langer een tabblad binnenin netwerk pagina Gedeeld tussen “Internetsnelheid” en “Punten”. (Dit is nu Netwerkprestaties in plaats van Netwerkgeschiedenis.)

Als u op de linkerbovenhoek klikt, wordt het blad Sorteren op geopend, dat standaard is ingesteld op Realtime, waar het tegenovergestelde staat van Total Mbps. Er is ook de mogelijkheid om 1 dag, 7 dagen en 30 dagen te zien, aangezien Google Home nu het exacte datumbereik aangeeft. Vergeleken met de vorige optie is er een speciale optie voor verbindingssterkte die “elke 5 seconden wordt vernieuwd” en een Wi-Fi-indicator met drie balken gebruikt:

  • 1: Slechte of onbekende verbinding
  • 2: Goede communicatie
  • 3: Geweldige verbinding

Elk apparaat staat nu op een kaart, al verlies je de snelle pauze-actie van het hoofdmenu. Als u er een selecteert, gaat u naar de opnieuw ontworpen pagina Apparaatinformatie. U kunt het apparaat hernoemen, pauzeren en prioriteit geven. De laatste krijgt een nieuwe verhoging van twee uur voor deelname aan 1, 4 en 8, terwijl je ook een eenmalig aftellen krijgt.

U kunt dan apparaat- en snelheidsinformatie krijgen, met onderaan de mogelijkheid om tests uit te voeren. Google heeft de grafieken van het apparaatgebruik naar een nieuwe pagina verplaatst omdat de functionaliteit ongewijzigd blijft. Het geeft prioriteit aan apparaatinformatie boven die grafieken.

READ  PS5- en Xbox-serie consoles getest • Eurogamer.net

Met veel Material You-elementen zien we dit wifi-apparatenmenu opnieuw ontworpen met versie 2.63.1.12 van de Google Home-app. voor degenen Geregistreerd voor openbare bezichtigingWe zien het aan beide androïde En iOS.

Meer op de startpagina van Google:

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Google op YouTube voor meer nieuws:

Written By
More from Lesley Curry
Yuji Naka zegt dat Square Enix “games niet waardeert” na de chaos van Balan Wonderworld
In een openhartige Twitter-thread onthulde de populaire videogame-ontwikkelaar Yuji Naka details over...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *