PH’s downloadsnelheid voor vaste breedband verbetert in maart en is de snelste sinds 2016 – DICT – Manila Bulletin

PH verbetert de downloadsnelheid van vaste breedband in maart en is de snelste sinds 2016 – DICT

Het Department of Information and Communications Technology (DICT) zei op zaterdag 17 april dat de gemiddelde downloadsnelheid van vast breedband in de Filippijnen in maart verbeterde, wat de hoogste is sinds 2016.

(PIXABAY / FILE PHOTO)

Onder verwijzing naar Ookla’s nieuwste Speedtest Global Index-rapport, zei DICT dat het land een stijging van 20,25 procent in vaste breedband downloadsnelheden rapporteerde, van 38,46 megabit per seconde (Mbps) in februari tot 46,25 Mbps in maart.

DICT zei dat de stijging van de gemiddelde downloadsnelheden van vaste breedband in maart de “hoogste sprong” was sinds 2016.

“Het vertegenwoordigt een stijging van 484,70 procent in vergelijking met de downloadsnelheid van 7,91 Mbps in juli 2016”, zei het ministerie in een verklaring.

Wat de gemiddelde downloadsnelheid van het mobiele netwerk betreft, werd een “lichte daling” opgetekend van 26,24 Mbps in februari tot 25,43 Mbps in maart.

Maar het gaf aan dat er nog steeds een aanzienlijke stijging is van 241,80 procent ten opzichte van de downloadsnelheid van 7,44 Mbps in juli 2016.

Op basis van het laatste rapport van Ookla stegen de Filippijnen in maart 11 plaatsen naar plaats 81 in vaste breedbandsnelheid, met een downloadsnelheid van 46,25 Mbps en een uploadsnelheid van 45,13 Mbps.

Het land zakte echter met drie plaatsen naar de 86e plaats voor mobiele internetsnelheid in dezelfde maand, met een downloadsnelheid van 25,43 Mbps en een downloadsnelheid van 6,91 Mbps.

READ  [The Turning Point] Ondernemer Vikash Jaiswal's liefde voor online games sinds zijn jeugd bracht hem ertoe om mobiel te beginnen

Secretaris Gregorio P. zei. Hunasan II: “De afdeling Informatie- en Communicatietechnologie zal de prestaties van telecombedrijven en internetserviceproviders blijven ondersteunen en volgen om ervoor te zorgen dat ze hun inspanningen om de prestaties van internetservices te verbeteren dit jaar intensiveren.”Schrijf u in op onze dagelijkse nieuwsbrief

Klik hier om te registreren

Written By
More from Eda Greene

Xbox One-spelers kunnen nu tijdelijk gratis nieuwe games downloaden

Xbox One-gebruikers, of in ieder geval sommigen van hen, kunnen twee nieuwe...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *