Pac-Man 99 is vanaf morgen gratis te downloaden voor de Nintendo Switch

Nintendo heeft Pac-Man 99 aangekondigd, een online Pac-Man battle royale met 99 spelers exclusief voor Nintendo Switch Online-leden. De game is vanaf 8 april 2021 in Nederland te downloaden.

Pac-Man 99 combineert traditionele Pac-Man-gameplay met de extra druk om 98 andere spelers te verslaan. Het belangrijkste is dat je door het eten van Energy Balls nu anti-spoken naar je tegenstanders kunt sturen. Een botsing met een nieuwe stoorzender zal je vertragen en het voor de geest gemakkelijker maken om de vlucht te vangen en af ​​te maken.

De game bevat ook Sleep Ghosts die de hebzuchtige Pac-Man ook als voedsel beschouwt. Door dit voedsel te eten, kun je een “spooktrein” creëren die je in één keer op je concurrenten kunt loslaten nadat je Power Pellet hebt gegeten. Hierdoor kun je je tegenstanders te slim af zijn door je persoonlijke leger van geesten op hen af ​​te sturen.

Om het spel nog spannender te maken, zijn er vier krachtboosts – sterker, snelheid, standaard en training – en vier manieren om te kiezen welke tegenstander je naar je toe gooit: knock-out, jager, counter en willekeurig.

Je kunt Pac-Man 99 gratis downloaden voor Nintendo Switch Online-leden. Bovendien bevat de game ook betaalde inhoud die klassieke Pac-Man-spelmodi en NAMCO-thema’s ontgrendelt op basis van Xevious, Galaga, Dig Dug en meer.

READ  Gemeentelijk: een spel om drugsmisdrijven te leren identificeren
More from Madison Garrett
Stanley Cup Final Game 3: Lightning vs. Stars live updates, hoogtepunten en resultaten
Vanavond is een cruciale Game 3 in de Stanley Cup-finale nadat de...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *