Pikmin 4-ontwikkelaars leggen uit waarom het zo lang duurde voordat de game werd uitgebracht

Pikmin 4-ontwikkelaars leggen uit waarom het zo lang duurde voordat de game werd uitgebracht

Ontwikkelversie van Pikmin 4

Het team achter Pikmin 4 gaf commentaar op de ontwikkeling van de game en besprak waarom het zo lang duurde om uit te komen.

Fans hebben jarenlang vastgehouden aan de beruchte woorden van Shigeru Miyamoto Wie zei dat anno 2015? Het project is “zeer dicht bij voltooiing.” Het duurde echter tot afgelopen zomer voordat de game eindelijk op Switch werd uitgebracht. dus wat gebeurde er?

zei president en programmadirecteur Yuji Kando Detective spel Hij begon aan Pikmin 4 te werken als een ‘klein team’ nadat de zaken in 2015 waren afgerond. Hij legde echter uit dat ‘omdat we prioriteit moesten geven aan andere projecten, we niet het ontwikkelingsteamframework konden creëren dat nodig was om het spel te voltooien.’

Kando zei samen met planningsdirecteur Yutaka Hiramuki het volgende over de ontwikkeling van Pikmin 4:

Kan doen: Nadat de ontwikkeling van Pikmin 3 was beëindigd, zijn we als klein team begonnen met de ontwikkeling van Pikmin 4.

Omdat we meerdere pogingen deden en verschillende dingen probeerden, waren er momenten waarop we de game vorm zagen krijgen, maar omdat we prioriteit moesten geven aan andere projecten, konden we niet het raamwerk voor het ontwikkelingsteam creëren dat nodig was om de game te voltooien. Maar de vruchten van onze arbeid in die periode hebben geleid tot wat Pikmin 4 nu is.

Hiramuki: We weten dat fans zich zorgen maakten dat Pikmin 4 zo lang duurde, maar dankzij hun geduld hebben we een game kunnen maken die voor veel mensen leuk is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *