Pixel 5, Chromecast met Google TV, Nest Audio: alles wat Google zojuist heeft aangekondigd

Juan Garzon / CNET

Google is groot Start Night In evenement woensdag was de laatste in een vlaag van technische aankondigingen van september. De virtuele gebeurtenis, waarbij de onthulling van de Pixel 5 en Google’s eerste toegang tot de 5G-ruimte, volgde zijn onthulling van de Pixel 4A-budgettelefoon in augustus. Die gebeurtenis bevestigde het bestaan ​​van de volgende vlaggenschiptelefoon van Google, de Pixel 5, en de Pixel 4A 5G. Beide nieuwe telefoons werden gelanceerd tijdens het septemberevenement van Google, samen met een nieuwe Chromecast en een nieuwe slimme luidspreker van het merk Nest, de Nest-audio. Er waren echter weinig verrassingen, behalve de Houd voor mij vast telefoonfunctie, waarmee je die vreselijke oproepen die je voor altijd in de wacht hebt, in handen van Google Assistant kunt krijgen.

De Pixel 5-aankondiging, net als bij de vorige vlaggenschiptelefoons van Google, is lekger dan oud sanitair (of misschien, zoals Lynn La van CNET vermoedtmaken de “lekken” deel uit van de marketingstrategie van Google).


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Alles is zojuist aangekondigd tijdens het Pixel 5-evenement van Google


8:16

Google

Het nieuwste vlaggenschip van Google voegt 5G-ondersteuning toe aan het rooster van Google en het ging voor de aankondiging live in de Google-winkel. Het begint bij $ 699 (£ 599, AU $ 999). De camera voegt Portrait LIght en Night Sight in portrait toe aan de camera. En met de nieuwe telefoon heeft Google een groot pakket services toegevoegd, genaamd Google One, a la Apple One.

Lees eerst onze Pixel 5.

Chris Monroe / CNET

De bijgewerkte Chromecast van $ 50 (£ 60, AU $ 99) heeft een nieuwe afstandsbediening met een Assistent-knop, plus speciale knoppen voor spraakmakende streamingdiensten. “Een meer behulpzame tv” is de slogan van Google voor Google TV, die Android TV lijkt te zijn: The Next Generation. Het werkt de aanbevelingsengine bij en levert betere zoekresultaten, plus verzamelt uw streaming-abonnementen.

Lees onze eerste kennismaking met onze Chromecast met Google TV hands-on.


Nu aan het spelen:
Kijk dit:

Chromecast met Google TV wil u helpen te vinden wat …


8:48

Screenshot door CNET

Meer bas, waarde en magerheid lijken de kenmerkende veranderingen te zijn in de slimme Nest-luidspreker. Je krijgt er $ 100 (£ 90, AU $ 149) van.

Lees eerst onze Nest Audio.

READ  Apple's Mac Mini vermoordt mijn Hackintosh

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *