Pixel Watch 2 krijgt vernieuwde Fitbit, thermometer en persoonlijke veiligheidsfuncties

Pixel Watch 2 krijgt vernieuwde Fitbit, thermometer en persoonlijke veiligheidsfuncties

Voorafgaand aan de verwachte lancering van de Pixel Watch 2 in oktober 9to5Google Ik heb vernomen dat de tweede smartwatch van Google een thermometer zal hebben en verbeteringen zal brengen ten opzichte van de draagbare versies van Fitbit en Personal Safety.

Fitbit

In zekere zin markeerde de Google Pixel Watch van vorig jaar het begin van een nieuwe productlijn voor Fitbit, een lijn die gezondheidsfuncties op de achtergrond laat staan ​​en de intelligentie en hulp van Google op de voorgrond plaatst. Ondertussen is de Sense-serie het vlaggenschip van Fitbit gebleven, met de meest geavanceerde set sensoren in de groep voor het meten van je gezondheid en welzijn.

Volgens onze bronnen zal de Pixel Watch 2 nieuwe mogelijkheden krijgen die voor het eerst te zien waren op de Fitbit Sense 2. Zoals we zagen in de recente officiële teaser voor de Pixel Watch 2, zal de volgende smartwatch van Google zijn ingebouwde sensoren upgraden.

Pixel Watch 2-ontwerp
Pixelhorloge 2 | Afbeelding: Google

Tekst op de onderkant onthulde de aanwezigheid van een sensor voor elektrische activiteit (EDA), waarvan we eerder meldden dat deze zou worden gebruikt voor stressmanagement en tracking. Onze bronnen hebben opnieuw bevestigd dat de Pixel Watch 2 functies zal bevatten die dragers helpen stress te beheersen.

Een andere Pixel Watch 2-functie van Fitbit Sense 2 is de toevoeging van een huidtemperatuursensor, wat onze eerdere rapporten bevestigt. We horen dat eigenaren mogelijk op verzoek hun huidtemperatuur kunnen controleren, terwijl eerdere metingen toegankelijk zijn in de mobiele Fitbit-app.

Dit gaat verder dan Sense 2, namelijk Momenteel alleen tracks Uw nachttemperatuur varieert als onderdeel van het bredere beeld van uw gezondheid.

Fitbit Sense en Fitbit Sense 2 gebruiken een aangepaste sensor om elke nacht de verandering in je huidtemperatuur te schatten. De Fitbit Charge 4, Fitbit Charge 5, Fitbit Inspire 2, Fitbit Inspire 3, Fitbit Luxe en Fitbit Versa-serie geven de veranderingen van je huidtemperatuur ’s nachts weer via ingebouwde sensoren.

Een mogelijk gebruik van huidtemperatuurdetectie is het helpen bij het volgen van menstruatiecycli, zoals te zien op de Galaxy Watch 5/6, maar onze bronnen konden niet bevestigen of de Pixel Watch 2 dit vermogen zal evenaren.

READ  Starfield's Eternal New Game Plus Loop was geen goede beslissing van Bethesda

Google lijkt meer aandacht te besteden aan het meten van de lichaamstemperatuur, aangezien herhaaldelijk is gemeld dat de Pixel 8 Pro een thermometer zal bevatten. Het is nog niet duidelijk hoe deze twee temperatuursensoren zullen samenwerken en of ze voor vergelijkbare doeleinden bedoeld zijn.

Fitbit pixelhorloge-training

Bovendien vertellen onze bronnen ons dat de trainingsinterface van Fitbit op het horloge een vernieuwing krijgt naast de Pixel Watch 2. Waar het huidige ontwerp je huidige statistieken weergeeft, zoals hartslag en afstand, in een eenvoudig, no-nonsense ontwerp, zal het herontwerp dat doen be more Passend bij de smartwatch-stijl van Google.

We hebben gehoord dat het nieuwe trainingsontwerp uw huidige hartslag aantrekkelijker maakt, waardoor u wordt aangemoedigd om in de gewenste zone te komen. Ondertussen zijn andere elementen vergroot om beter leesbaar te zijn, vergelijkbaar met het huidige Wear OS-ontwerp in Google Fit.

Persoonlijke veiligheid

Op de Pixel Watch van vandaag kan de Google Personal Safety-app detecteren wanneer je hard bent gevallen en indien nodig om hulp bellen. Er is ook een SOS-functie voor noodgevallen, die toegankelijk is door vijf keer snel op de kroon te drukken. Met de lancering van de Pixel Watch 2 hebben we gehoord dat de persoonlijke beveiliging een grote upgrade krijgt met drie nieuwe functies.

Ten eerste zal de Pixel Watch 2 samenwerken Detectie van auto-ongelukken Functie beschikbaar op Pixel-telefoons. Wanneer uw telefoon een ongeval detecteert, worden uw essentiële medische gegevens op uw horloge weergegeven, zodat hulpverleners deze gemakkelijk kunnen vinden.

SOS pixel noodhorloge

Ondertussen krijgt de draagbare versie van Personal Safety ook volledige ondersteuning voor de functie voor delen in noodgevallen, waarmee u uw gegevens kunt delen Deel uw locatie Met vertrouwde noodcontacten. Het belangrijkste is dat Emergency Share zelfs werkt zonder uw telefoon te gebruiken als uw Pixel Watch 2 over LTE beschikt en een actief data-abonnement heeft.

READ  Samsung Galaxy S21 Android 13 bèta-update is nu beschikbaar in de VS

We horen ook dat u de Pixel Watch 2 kunt gebruiken om een ​​gezondheidscontrole te plannen, in overeenstemming met de Pixel-telefoonfunctie. Op telefoons van vandaag probeert Persoonlijke beveiliging, zodra een door u ingestelde aftelling eindigt, te controleren of alles in orde is. Als u niet reageert, worden de contacten voor noodgevallen op de hoogte gesteld van uw locatie. Zoals je zou verwachten, vereist het gebruik van de Safety Check-functie op je horloge ook een LTE-netwerk en data-abonnement.

vertaling

In de begindagen van Wear OS introduceerde Google een eenvoudige Google Translate-app waarmee enkele snelle vertalingen direct vanaf je pols beschikbaar waren. Het bedrijf stopte uiteindelijk echter met de app en deze werd volledig onbeschikbaar voor moderne horloges.

Onze bronnen vertellen ons dat Google zich voorbereidt op het opnieuw introduceren van vertaalfuncties voor Wear OS als onderdeel van de lancering van de Pixel Watch 2, maar dit zal waarschijnlijk niet de vorm aannemen van een speciale Google Translate-app. In plaats daarvan horen we dat de Vertaalmodus van de Google Assistent vertalingen net zo verwerkt als op telefoons, tablets en Nest-apparaten.

Vreemd genoeg lijkt in onze tests de Interpreter-modus al te bestaan ​​op de eerste generatie Pixel Watch, ondanks geen van de functies van Google. Ondersteunende documenten Momenteel wordt er melding gemaakt van ondersteuning voor smartwatches. Zoals verwacht vertaalt het gesprekken naadloos van en naar uw standaardtaal en een tweede taal naar keuze, waarbij de vertalingen hardop worden afgespeeld.

Pixelhorloge 2 | Afbeelding: Google

Deze nieuwe functies, gecombineerd met een aanzienlijke interne hardware-upgrade, suggereren dat de Pixel Watch 2 een enorme verbetering vertegenwoordigt ten opzichte van het horloge van vorig jaar. Wat veel van deze functies gemeen hebben, is dat de Pixel Watch 2 zelfstandig kan werken, zodat je je telefoon vaker kunt laten liggen. Het zal interessant zijn om te zien hoe agressief Google dit verhaal naar voren brengt wanneer het de Pixel Watch 2 op 4 oktober volledig onthult.

READ  Ja, Sony heeft Final Fantasy 16 voor de PS5 helpen verbeteren

Abner Lee & Dylan Russell Draag bij aan dit artikel.

FTC: We gebruiken automatische partnerlinks om inkomsten te verdienen. meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *