Upgrade je vloot met het OXBO Pack voor Farming Simulator 22 op Xbox, PlayStation en pc

Upgrade je vloot met het OXBO Pack voor Farming Simulator 22 op Xbox, PlayStation en pc
Bouw je eigen Farming Sim 22-vloot met OXBO

Als hij je geliefde is Landbouwsimulator 22 De boerderij heeft dringend een upgrade nodig, dus je hebt een aantal vergelijkbare verbeterde machines nodig om je te helpen. Gelukkig is er het Oxbo Pack ter ondersteuning, waardoor een verscheidenheid aan voertuigen van het merk OXBO naar het basisspel wordt gebracht.

Druiventijd!

Een van de kenmerken van OXBO’s activiteiten is de druivenoogst. Dus, als dit iets is waar u zich op uw droomboerderij op wilt concentreren, waarom probeert u dan niet eens de OXBO 6030 multifunctionele druivenoogstmachine? Het is nu beschikbaar op Xbox, PlayStation en pc en is slechts een van de nieuwe voertuigen in het OXBO-pakket.

Nieuwe voertuigen

  • Oxbo 6030 – Harvester-configuratie
  • Oxbo 6030 – Spuitconfiguratie
  • Oxbo AT5105 – LNMS-configuratie
  • Oxbo AT5105 – DNMS-configuratie
  • Oxbo AT4103 – LNMS-configuratie
  • Oxbo AT4103 – DNMS-configuratie
  • Expo 2340

OXBO’s kunnen ook helpen op verschillende andere gebieden, zoals graslandbeheer en het aanbrengen van mest en drijfmest.

Momenteel beschikbaar

De Farming Simulator 22 OXBO-bundel is nu beschikbaar voor de Xbox Series via Xbox-winkel, het kost je £ 5,19. Haal jij hem op en voeg je hem toe aan je wagenpark?

Spelbeschrijving

Verbeter je landbouw met het Oxbo-pakket!

Bent u op zoek naar gespecialiseerde oogst- en toepassingstechnieken? Met het officiële Oxbo-pakket kunt u uw machinepark upgraden met hightech apparatuur van de wereldberoemde fabrikant.

Met de Oxbo 6030 multifunctionele druivenoogstmachine krijgt u een veelzijdige machine met configureerbare oogst- en spuitaanbouwdelen.

De Oxbo AT4103 driewielige applicator met scherpe bocht voor het aanbrengen van mest en drijfmest biedt een zeer wendbare besturing.

Heeft u een hogere capaciteit nodig? De Oxbo AT5105 wordt bovendien geleverd met een aangedreven voorwiel, bestuurbare achterassen en een grotere tank.

De Oxbo 2340 voercombinatie is een pionier op het gebied van drievoudig mengen en wordt geleverd met een werkbreedte van 12 meter om de productiviteit van de voerproductie te verhogen.

READ  De beste Xbox Series X Enhanced-games op Game Pass

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *