Pixel Watch 2 wordt geleverd met Wear OS 4 en Snapdragon W5

Pixel Watch 2 wordt geleverd met Wear OS 4 en Snapdragon W5

De tweede smartwatch van Google staat voor de deur en vanmorgen passeerde de Pixel Watch 2 de Google Play Console, waarmee het gebruik van de Snapdragon W5 en Wear OS 4 werd bevestigd.

“Eos”, de codenaam van de Pixel Watch 2, verscheen vandaag in de Google Play Console-apparaatcatalogus, een lijst met Android-apparaten die ontwikkelaars kunnen openen en gebruiken bij het distribueren van apps. De vermeldingen op de Play Console bevatten meestal een paar belangrijke specificaties en meestal een afbeelding van het apparaat, en er kan over het algemeen op worden vertrouwd om deze informatie correct te krijgen.

In de Pixel Watch 2-lijst krijgen we bevestiging van enkele belangrijke aspecten.

Zoals we eerder dit jaar voor het eerst meldden, schakelt Google over van de oude Exynos 9110 in de eerste Pixel Watch naar een Snapdragon W5-serie chip in deze nieuwe Pixel Watch 2. De nieuwe chip wordt vermeld als Qualcomm SW5100, wat de standaard Snapdragon lijkt te zijn W5, niet W5+ gevonden in de TicWatch Pro 5. Dit zou echter niet uit moeten maken, aangezien het enige verschil tussen de twee het gebruik van een co-processor is. Google gebruikte zijn eigen coprocessor in combinatie met de Exynos 9110, dus dat is hier waarschijnlijk het geval (zoals gemeld). De aanbieding bevestigt ook dat de Pixel Watch 2 dezelfde 2 GB RAM zal behouden als het originele model.

Bovendien is Android 13 de versie van de software die vooraf op de Pixel Watch 2 is geïnstalleerd, wat betekent dat het horloge begint met Wear OS 4. Dit is helemaal niet verrassend, maar het is geweldig om bevestiging te krijgen. Uit de lijst hebben we ook bewijs gevonden dat de Pixel Watch 2 de nieuwe “back-up” -functie van Wear OS 4 zal ondersteunen, wat ook geen verrassing is, aangezien het een van de belangrijkste upgrades van Wear OS 4 is.

READ  Apple zegt dat persoonlijk werk "essentieel" is en niet zal terugdeinzen voor het hybride bedrijfsplan

Pixel Watch 2 wordt ook vermeld met dezelfde schermspecificaties: een resolutie van 384 x 384 met een schermdichtheid van 320ppi. Google zou echter zijn overgestapt van een BOE-scherm naar een Samsung-scherm.

Er is een afbeelding aan de vermelding toegevoegd, maar deze lijkt niet de daadwerkelijke Pixel Watch 2 weer te geven, omdat het letterlijk dezelfde afbeelding is die werd gebruikt in de originele Pixel Watch-vermeldingen.

Google Pixel Watch 2 wordt naar verwachting dit najaar gelanceerd naast de Pixel 8. Zoals eerder vermeld, zal het horloge nieuwe bandjes brengen en overschakelen naar een aluminium behuizing.

Meer over de Pixel Watch:

FTC: We gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *