PLAION publiceert de onbetwiste bokstitel op PS5, Xbox Series X, PS4, Xbox One en pc

SPELEN OP zal gepubliceerd worden Steel City interactiefOntwikkeld boksspel OnbetwistHet bedrijf kondigde aan. Het is de bedoeling dat het wordt vrijgegeven via PlayStation 5En de Xbox-serieEn de PlayStation 4En de Xbox OneEn de computer Over stoom-na de vervroegde toegangsperiode op pc.

Hier is een kort overzicht van het spel, via PLAION:

Onbetwist Het wil de meest authentieke bokservaring tot nu toe zijn. De game heeft verbluffende beelden, een revolutionair voetsysteem en een diepgaande strategie.

Met een ongekend aantal vechters, Onbetwist Het zal op de eerste dag meer dan 50 speelbare vechters hebben, waaronder Tyson Fury, Alexander Usyk, Deontay Wilder en Katie Taylor. Het zal ook samenwerken met alle grote zwaargewichtmerken in het boksen, waaronder de World Boxing Council, British Boxing Board of Control, Empire en nog veel meer.

“Als boksers en fans, Onbetwist “Het is ons eerbetoon aan de sport waar we van houden”, zei Ash Habib, CEO van Steel City Interactive, in een persbericht. “We zijn verheugd om samen te werken met PLAION, die onze passie delen om boksen terug te brengen naar gamers. Hun expertise en ondersteuning stellen ons in staat om ons te concentreren op het maken van het Onbetwist Koning van de ring in boksspellen.”

Mede-oprichter en CEO van PLAIN, Klemens Kundratitz, voegde toe: “We zijn altijd op zoek naar geweldige studio’s om mee samen te werken, en Steel City Interactive heeft een zeer opwindende game voor onze deur gebracht. Een game die het potentieel heeft om een ​​echt authentieke bokservaring te bieden aan gaming-fans over de hele wereld. Undisputed is weer een geweldige toevoeging aan onze lijst met unieke titels waar we erg trots op zijn om aan te werken.”

READ  Win een gratis Xbox-spelcode voor HEROish
Written By
More from Vanessa Hale
Heb je Xbox Live nodig om Splitgate te spelen?
de beste spellen Moeten spelers een Xbox Live-abonnement kopen om toegang te...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *