Het immens populaire bordspel Gloomhaven wordt een RPG

Afbeelding voor het artikel met de titel Megapopulair bordspel Gloomhaven Polymorphs in een RPG

afbeelding: Cephalovir-spellen

Als je een van de bijna 5.000 bordspelsupporters van 2017 bent glumhaven—of een van de meer dan 83.000 supporters van een vervolg, Vorsthaven– Misschien moet je op de hoogte zijn Dat tafelspel gaat naar een andere tafel, denk ik. kondigde de ontwerper van het spel, Isaac Childress, aan glumhaven binnenkort binnen Rollenspel uiterlijk.

Ik moet erop wijzen dat de uitgever, Cephalofair, in april daadwerkelijk een Backerkit crowdfunding-pagina voor de RPG zal maken, dus technisch gezien zal het misschien niet tot bloei komen, maar sindsdien Vorsthaven Als hij $ 14 miljoen verdient van zijn doel van $ 500.000 in 2020, heb ik het gevoel dat het een veilige gok is. Interessant is dat het, net als een bordspel, een rollenspel is Het zal ook een op kaarten gebaseerd spelsysteem gebruiken in plaats van dobbelstenen. Ik zal Childress laten uitleggen hoe de twee verschillen:

“Allereerst hebben we het speelveld geopend om elke combinatie van klasse en dynastie mogelijk te maken. Je kunt een Inox Spellweaver, Orchid Cragheart of wat dan ook zijn, en beide klassen en voorouders hebben hun eigen kaartspel, zodat je een echt uniek vaardigheidsdeck.

En dit nieuw ontwikkelde systeem combineert kaartbeheer met de rollenspelervaring. Dat klopt, we hebben een derde vaardigheidscheck aan deze kaarten toegevoegd, waarmee je indrukwekkende prestaties kunt leveren buiten gevechten om, maar ook een nieuwe dimensie in gevechten opent, waardoor je zwaait aan kroonluchters, of je schopt door muren, of je overtuigt zelfs de slechteriken om te stoppen met vechten.”

Tegelijkertijd zal Cephalovir een Backerkit voor maken glumhaven Miniaturen die met elke versie van het spel kunnen worden gebruikt. Je kunt alle donkere dingen bekijken hier.

[via[Via[عبر[ViaNerdist]


Wil je meer io9-nieuws? Bekijk wanneer je het laatste kunt verwachten wonderEn de sterren oorlogenEn de Star Trek Releases, hoe nu verder DC Universe op film en tvAlles wat u moet weten over James Cameron Avatar: Waterweg.

READ  Warzone-streamer schept op Twitch zonder te merken dat zijn cheat-engine wordt weergegeven
More from Madison Garrett
macOS 11.2 (Big Sur) is nu beschikbaar
Apple heeft een update voor Mac-software uitgebracht. In dit artikel laten we...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *