Plan je een zomer in Madison Lakes? U wilt deze gratis app downloaden.

Vrijwilligers van de Clean Lakes Alliance zullen vanaf 27 mei zorgen voor bijgewerkte watercondities

Madison, Wes. – Het seizoen van het meer is hier, en Clean Lakes Alliance Het bereidt zich voor op de lancering van zijn achtste jaar van vrijwilligersobservatie, een uniek programma in de hoofdstad.

“Wat een schat zijn deze meren”, zegt Adam Sodersten, de communicatiedirecteur van de Alliance uit Madison. “Het is waarschijnlijk een van de grootste van het land, zo niet een van de twee grootste ter wereld.”

Van Memorial Day tot Labor Day-weekend testen bijna 100 vrijwilligers twee keer per week 75 punten op de vijf grootste meren van Madison.

“Ze testen hun locaties op helderheid, watertemperatuur, of ze zien dat bacteriën zich vermenigvuldigen, enzovoort,” zei Södersten.

Na vele tests en meer cijfers wordt deze informatie gedeeld en toegevoegd aan tests van Public Health Madison & Dane County en het Department of Natural Resources.

Het beste gedeelte? Alle informatie wordt vereenvoudigd, gedeeld en voor het publiek toegankelijk gemaakt via de gratis website en app van Clean Lakes Alliance. Lake voorspelling.

“Als je een dag aan het meer zou plannen, zou je weten dat de dingen ergens een beetje mysterieus kunnen lijken, maar ergens anders beter”, zei Södersten. ‘Het is bijna alsof je’ s ochtends naar het weer kijkt. ‘

De monitoring van 2021 begint donderdag 27 mei.

Klik hier voor mogelijkheden voor vrijwilligerswerk met de Clean Lakes Alliance.

READ  Auburn stijgt in de peilingen nadat Tennessee wint

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *