PlayStation-fans maken ruzie over het ontwerp van Aloy in Horizon Forbidden West

Gisteren, tijdens een speciaal geval van spelen, Horizon is west verboden Teruggekeerd met Onze eerste blik op Speel, Met toestemming van PS5. En te oordelen naar het feit dat Gameplay horlogerecords brak, ging het goed. In feite waren niet alleen sommige PlayStation-fans verblind door de PS5-gameplay, maar ook Aandacht voor detail. Als er echter één negatief punt was, ging het over subtiele veranderingen in het ontwerp van Aloy, of in ieder geval merkbare veranderingen. Over het algemeen ziet het er precies hetzelfde uit Horizon Zero DawnMaar dankzij technologische vooruitgang is het nieuw leven ingeblazen. In de eerder genoemde gameplay-opnames ziet het er echter een beetje anders uit.

Natuurlijk merkten de meeste kijkers deze veranderingen niet op of besteedden er in ieder geval geen aandacht aan, maar sommigen merkten ze niet op en waren er niet van onder de indruk. Aanvankelijk gingen velen ervan uit dat de verschillen met de leeftijd kwamen. Deze theorie is echter zinloos vanwege de gebeurtenissen Horizon Verboden Westen Het is pas zes maanden na de gebeurtenissen Horizon Zero Dawn. Met andere woorden, er is geen narratieve interpretatie in het spel.

Het is onduidelijk waarom Aloy een beetje anders lijkt te zijn, maar nogmaals, dat is waarschijnlijk alleen te wijten aan de technologische vooruitgang, de kracht van de PS5 en de lenzen en verlichting die in de trailer worden gebruikt. Vergeleken met hun uiterlijk Horizon Zero DawnHet ziet er gedetailleerder, opmerkzamer en realistischer uit. Dit is vooral duidelijk bij het vergelijken van de textuur van de twee modellen, en in het bijzonder de teint van de twee modellen. Hoe dan ook, ze zijn allemaal een groot gespreksonderwerp geweest op de verschillende PlayStation Reddit-pagina’s en op Twitter.

READ  Apple moet Epic Games toegang geven tot ontwikkelingsaccounts

Ze lijkt niet op haar plaats

vorige

Aloy ziet er slecht uit

de vorige

Written By
More from Aubrey Mason

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *