PlayStation-fans zijn weer uitverkocht omdat Xbox-deal originele poorten onthult

Atlus en SEGA zijn duidelijk in bed met Xbox voor de komende Persona-poorten – en dat weten we al een tijdje. Niet alleen komen er nieuwe versies van Persona 5 Royal, Persona 4 Golden en Persona 3 portable naar Game Pass – terwijl PlayStation-gebruikers moeten betalen zonder een upgradepad – Microsoft is er zelfs in geslaagd om belangrijke advertentiedetails te verbieden. Toen de poorten voor het eerst werden onthuld, was er zelfs niets toegestaan ​​​​over hun release op andere platforms dan Xbox of pc – namelijk PS5, PS4 en Nintendo Switch.

En nogmaals, onlangs was Atlus blijkbaar niet in staat om dezelfde platforms op sociale media te noemen, toen het de releasedatum van Persona 3 Portable en Persona 4 Golden bevestigde. In plaats daarvan gebruikte hij de term ‘moderne platforms’ die iedereen samenbrengt, terwijl gerelateerde afbeeldingen alleen Xbox-logo’s lieten zien.

Welnu, Xbox en Atlus zitten in een boom, enz., maar de deal gaat eigenlijk verder dan we dachten. volgens jimatsuXbox-serie X | S gezoet Persona 3 Portable en Persona 4 Golden-versies. Ondertussen zijn games op PS4 beperkt tot de PlayStation-kant van de dingen – er zullen geen PS5-poorten zijn (althans, nog niet).

In feite is dit misschien geen probleem. Niets zoals deze poorten voor respectievelijk de PSP- en PS Vita-games zou veel te bieden hebben op de huidige generatie hardware – dat denk je tenminste. Toch is dit nog een ander voorbeeld van PlayStation-gebruikers die tekort doen dankzij de bestaande deal tussen Microsoft en Atlus/SEGA.

wat vind je hiervan? Moeten er originele PS5-versies van deze poorten zijn, of betwijfel je of dit een verschil zou maken? Rebel tegen autoriteit in de opmerkingen hieronder.

READ  BioMutant - Weet je dat nog? - Krijgt de releasedatum van de PS4 en Xbox One

Written By
More from Vanessa Hale
De markt voor mobiele games bloeit wereldwijd 2020-2027
Fort Collins, Colorado – De Markt voor mobiele games onderzoeksrapport biedt inzichtelijke...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *