PlayStation heeft de Cronus Zen-hardware-cheat verboden, en anderen zullen mogelijk volgen

PlayStation heeft de Cronus Zen-hardware-cheat verboden, en anderen zullen mogelijk volgen
In zoomen / Wie wil er niet minder stuiteren? Tenzij je iemand bent die concurreert met de man die deze functie krijgt met een “simulator” van $ 100.

Cronos

Chronos Zen Hij beschrijft zichzelf Als hardwaretool voor ‘universele consolecompatibiliteit’, waarmee je een controller van derden, een Xbox-controller op de PlayStation of zelfs een toetsenbord en muis op de console kunt aansluiten. Maar je kunt ook de scripting-engine gebruiken om “je spel te versterken” en “GamePacks” in te stellen om dingen te doen zoals het verminderen van bounce-animaties in games als Call of Duty. Dit is waar Cronos in de problemen lijkt te komen.

leuk vinden Voor het eerst opgemerkt Door Call of Duty News Channel CharlieIntel De nieuwste PlayStation 5-systeemsoftware-update (24.01-08.60.00) verhindert dat Cronus verbinding maakt. De update is “niet verplicht”, beweert Cronus in een mededeling op zijn website, zodat Zen-spelers het spel kunnen uitstellen en kunnen blijven spelen. Echter, “er is momenteel geen tijdlijn voor de oplossing… het kan 24 (uren), 24 dagen, 24 maanden zijn, en we zullen het pas weten als we dieper graven.” “bestaat op dit moment”Oplossing voor spelen op afstand“Voor degenen die al veel hebben bijgewerkt.

Ars heeft geprobeerd Cronus te bereiken voor commentaar en heeft ook contact opgenomen met Sony en zal dit bericht bijwerken met eventuele nieuwe informatie.

Cronus Zen, dat $ 100 of meer kost en beschikbaar is op onder meer Amazon en GameStop, beweert toegankelijkheid en compatibiliteitsopties van derden voor gamers te bieden. Maar wat de aandacht van spelers en Sony's aandacht trok, was de rijkdom van deze apparaten Spelpakketten Beschikbaar voor diverse spellen. Sommige games voor één speler zoals Zweinstein erfenis En Cyberpunk 2077zijn vertegenwoordigd, maar het zijn Call of Duty- en Battlefield-shows, Lot 2En andere online multiplayer-games waar Sony waarschijnlijk kwaad over zal zijn.

READ  Het gelekte retailtrainingsdocument uit de Galaxy S24-serie bevat last-minute verrassingen

Kijk maar eens naar Apex-legendes De GamePack-pagina suggereert Zen-mods ‘geïnspireerd door’ de game, met opties voor ‘Aim Assist’, ‘Anti-Recoil Strength’ en ‘Fire Mods’, waardoor het moeilijker kan worden om teamgenoten te raken en te waarschuwen wanneer ze schieten. Call of Duty: Oorlogszone 3 wijziging Embed “Silent Aim. Aim Assist MOD is extreem krachtig en onzichtbaar!” Zen was ook in staat om andere cheats te activeren met behulp van gesimuleerde invoer, zoals AI-ondersteund richten.

Consolefabrikanten, die al meer vergrendelde software hebben dan pc's, hebben de kwestie opgepakt om valsspelen op hardwareniveau uit te bannen. Microsoft heeft in oktober een systeembreed verbod uitgevaardigd op ‘niet-geautoriseerde’ accessoires die op Xbox-consoles zijn aangesloten. Dit had het onbedoelde effect dat het enthousiasme onder fans van vechtgames en voorstanders van toegankelijkheid werd getemperd. Het lijkt Cronus echter niet te blokkeren, zolang er maar een compatibele controller op is aangesloten.

Individuele gamemakers hebben ook geprobeerd apparaten als Cronus te verbieden. Activision's anti-cheat tool Ricochet heeft 'apparaten van derden' genoemd die 'dienen als doorvoer voor consoles' in… Blogpost Over updates van april 2023. Hetzelfde gold voor Ubisoft En BenjyGeen van hen noemde de Cronus Zen in het bijzonder, maar verwees naar pogingen om deze en soortgelijke apparaten, zoals de XIM en ReaSnow S1, te verbieden. Fortnite Hij liep voor op de wedstrijd en riep Cronus Zen en Cronus Max op Eind 2022.

Geen van deze bedrijven biedt een correctie op het gedrag van mensen die meer dan $ 100 willen uitgeven en een levenslange ban riskeren voor het verdienen van onverdiende punten die geen waarde hebben om te handelen.

READ  Spotify Podz koopt om het gemakkelijker te maken om podcasts te vinden die je leuk vindt

Lijstafbeelding van Kronos

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *