PlayStation Now ontvangt twee grote exclusieve PS4-games

PlayStation Now ontvangt twee grote exclusieve PS4-games

PlayStation Now is een service van Sony die al een paar jaar bestaat. Met de service is het mogelijk om direct verschillende games te streamen, maar je hebt ook de mogelijkheid om titels te installeren en te spelen als een normale ervaring. En vanaf vandaag zijn er een paar nieuwe games die aan de service zijn toegevoegd.

En het is goed om te zien dat er ook een paar interessante titels zijn, die ervoor zorgen dat het loont Abonneer nu op PlayStation Now. Tijd voor een overzicht.

Days Gone to PlayStation Now

De hoofdgame die aan PlayStation Now is toegevoegd, is zonder twijfel Days Gone. De game is gemaakt door Bend Studios en kwam begin 2019 uit. De game neemt je mee naar een nabije toekomst waar corona eigenlijk geen probleem is. In plaats daarvan is de wereld een set van The Walking Dead geworden en neem je het op tegen Freakers die achter jou aan zitten. Maar de mensen die de apocalyps hebben overleefd, zijn ook gevaarlijk. Gelukkig heb je als Deacon St. John een grote motor om mee rond te rijden. De game kan niet voor altijd via de service worden gespeeld, maar is beschikbaar tot 5 januari 2021.

Days of Play 2019
Dagen voorbij (Afbeelding: PlayStation)

Een tweede PlayStation 4 exclusief op PlayStation Now is MediEvil. Deze is eind 2019 uitgebracht en dus een jaar oud. Het is de remake van de platformactiegame die voor het eerst op PlayStation verscheen. Als het skelet van Sir Daniel Fortesque neem je het op tegen de kwaadaardige tovenaar Zarok. Het is zo’n typisch spel dat je misschien hebt gemist en nu kunt beginnen met spelen.

De andere titels

Deze twee titels zijn zonder twijfel de meest interessante toevoegingen aan PlayStation Now. Daarnaast krijg je ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan met titels als Friday the 13th, Trine 4: The Nightmare Prince en de game Rad. Op die manier heb je vijf nieuwe spellen om te ontdekken. Wil je meer lezen over gamen? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:

PlayStation Now ontvangt twee grote exclusieve PS4-games

READ  Switch-spelers zouden allerlei glitches tegenkomen in Sonic Colors Ultimate
Written By
More from Aubrey Mason
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More Stories