PlayStation Plus-abonnees boos op ‘walgelijke’ gratis game

Gisteren, Sony Ik liet zien Abonnees van gratis PS Plus-games krijgen PlayStation Plus op PS4 en PS5 in december 2021. Zoals de meeste maanden bevat de line-up van december twee PS4-games en één PS5-game. De laatste, de PS5-game, is Goodvale, of meer specifiek, Godfall: Challenger-editie, een flauw PS5-lanceringsspel dat PS Plus-abonnees zal vermoeien, zelfs als er geen grappige zaken zijn. Er is echter een grappige daad bij betrokken. Om de zaken nog erger te maken, is het feit dat het niet de volledige versie van het spel is. Met andere woorden, voor december krijgen PS Plus-abonnees twee games en een onvolledige derde game, en daar zijn ze niet blij mee.

Zoals de PlayStation Blog opmerkt: “De Challenger Edition richt zich op drie unieke modi: Lightbringer, Dreamstones en Ascended Tower of Trials.” Wat niet inbegrepen is, zijn de “Godfall and Fire & Darkness-campagnes”. Het is onduidelijk waarom de game niet volledig was opgenomen, maar het is een beslissing die abonnees verbijsterde en frustreerde.

‘Welke welke Goodvale De versie is op veel niveaus erg ironisch, het is eigenlijk een demoversie van de game die je een eindspelniveau en buit geeft wanneer je de upgrade koopt om de originele campagne te spelen, het is heel gemakkelijk, ” OnePlayStation-fan zei:. “Walgelijk. Het is als een bètaversie van GoodvaleBiedt PlayStation Plus nu gratis proefversies aan? clowns” Weer een fan toegevoegd.

“Uitgifte” Goodvale Wat je krijgt met PlayStation Plus is in feite een “proefversie” die je naar het einde van het spel leidt. Er is geen campagne. Pardon , Een derde fan toevoegen voor de PlayStation.

Op het moment van publicatie bood geen van de betrokken partijen enige vorm van verklaring voor het besluit of een reactie op de reactie die het veroorzaakte. Op dit moment lijkt het onwaarschijnlijk dat dit zal veranderen, maar als dit het geval is, zullen we ervoor zorgen dat het verhaal dienovereenkomstig wordt bijgewerkt. Voor meer informatie over alles wat met PlayStation te maken heeft, klik je in de tussentijd op Hier, of blijf scrollen voor de opsommingstekens hieronder:

READ  Gerucht: Switch Online Datamine onthult plannen voor 'minstens' 38 N64-games en 52 Sega Genesis-titels

Written By
More from Lesley Curry
Computerspel in het oerwoud
Computerspel in het oerwoud De succesvolle Poolse game-ontwikkelaar CD Projekt Red brengt...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *