PlayStation Plus Deluxe versus Xbox Game Pass Ultimate

De nieuwe PlayStation Plus is nu beschikbaar in Australië en we kunnen bevestigen dat de Japanse lijst met games nauwkeurig is voor wat we zullen kunnen gebruiken.

Hoewel de PlayStation-website een uitgebreide lijst met games heeft die beschikbaar zijn op de service, ziet u waarschijnlijk een grote selectie sterretjes naast een grote selectie games.

Als je onderaan het scherm kijkt, zie je: “Beschikbaarheid van games varieert per land/regio. Controleer de PlayStation Plus-hub op je console om de volledige lijst met titels te zien die beschikbaar zijn in je land/regio.”

Dat klopt, veel van deze games zijn mogelijk niet beschikbaar in jouw regio, dus de enige manier om de daadwerkelijke lijst met beschikbare games te zien, is door het PlayStation Plus Center op je PlayStation-console te bekijken.

Als je echter geen console bij de hand hebt, wees dan nooit bang! Een andere optie is om de PS-app op je smartphone te gebruiken, wat een gemakkelijkere manier is om de lijst te bekijken. Dat is wat ik gedaan heb!

Nou, hoeveel games staan ​​er dan op PlayStation Plus Deluxe?

In totaal heeft Australië toegang tot: 355 wedstrijden Als onderdeel van de algemene spelcatalogus, 85 wedstrijden Als onderdeel van de catalogus van klassiekers. Als we deze slechteriken bij elkaar optellen, is het 440 wedstrijden Verkrijgbaar in de Deluxe-categorie van PlayStation Plus.

Ter vergelijking: de categorie platina in de VS krijgt “Meer dan 800 spellen“, Volgens ArsTechnica. Veel van de omissies komen voort uit het feit dat PlayStation 3-games alleen beschikbaar zijn voor streaming en Australië nog geen PlayStation-game-uitzendingen heeft.

READ  De Xbox Series X-exclusieve RPG onthult nieuwe details in de vacatures

Alles bij elkaar is de catalogus met games die beschikbaar zijn voor Extra- en Deluxe-klasseleden behoorlijk groot! Als je een grote show van vintage games verwacht, kom je misschien bedrogen uit.

Aan de andere kant, als je geïnteresseerd bent in het volgen van veel PlayStation 4-games en sommige PlayStation 5-games, geweldig!

Verrassend genoeg is dit eigenlijk… maakt het meer in lijn met Xbox Game Pass.

Wacht even, ik dacht dat je zei…

Hoewel ik eerder al zei dat het gewoon een heel ander soort service is, omdat het meer een parodie op nostalgie is, deed het kleinere aanbod van oudere PlayStation-titels in vergelijking met de lijst met nieuwere games van BEEG me heroverwegen. Het is goed om te kunnen toegeven dat je ongelijk hebt!

Hoe vergelijk ik de twee? Ze zijn… in feite ongeveer hetzelfde. Ze nemen deel aan sommige shows zoals Holle nacht, te gaar 2, En de slijm rancherDan hebben ze hun eigen aandeel in het heden en verleden.

Xbox Game Pass Ultimate heeft volgens de Xbox-website: 467 wedstrijden Momenteel getoond. Zoals eerder vermeld, heeft PlayStation Plus Deluxe: 440 wedstrijden Momenteel getoond.

PlayStation heeft de klassieke catalogus, Xbox heeft een selectie van OG Xbox- en Xbox 360-games, evenals een selectie van Opnieuw zeldzaam. Het is hetzelfde maar anders.

Uiteindelijk komt het kiezen tussen PlayStation Plus Deluxe en Xbox Game Pass Ultimate neer op exact dezelfde die je zou kunnen kiezen bij het kiezen van je primaire console, zoals “Wat zijn de exclusieve games voor elke console?” en “Welke console kan ik het meest gebruiken?”

READ  Final Fantasy 16 releasedatum: PS4, PS5, Xbox, pc en Switch

Ik meen dit echt op de mooiste en meest respectvolle manier van zowel Microsoft als Sony als ik dit zeg:

Foto: NBC
Written By
More from Vanessa Hale
Xbox Indie Spotlight: Einde
Endling werpt een lange blik op de gruwelijke realiteit van uitsterven, vervuiling...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *