Onofficiële Super Mario Odyssey Mod voegt 10 multiplayer toe

Super Mario Odyssey-modus

Super Mario Odyssey Op de Nintendo Switch? Het is een joint met 1,5 speler (het is geen echte co-op, niemand wil de hoed zijn). Dit is de aangepaste versie van Super Mario Odyssey? Nou, het is een spel voor 10 spelers, waardoor het er meer uitziet als Super Mario Multiversum.

modus (via Kotaku AU), door sluwe baashij heet Super Mario Odyssey online multiplayer-spel, is nu uit. Haar trailer laat het eruit zien als een absolute puinhoop:

Tien Marius! Het originele spel is nooit ontworpen om tien Mario’s te hebben. Zelfs twee Marius zullen het duwen. Maar een model als dit is niet de plaats om te bespreken wat zou moeten gewoon zijn wat Kan is aan het zijn. En wat hier gedaan kan worden, is niet alleen Mario tegelijkertijd op het scherm laden, maar ook de gelijktijdige set van maan en kostuums tussen spelers:

Geniet van het verkennen van koninkrijken met vrienden, speel spelmodi of versla het spel zo snel als je kunt! Deze modus bevindt zich nog in een vroeg ontwikkelingsstadium, dus verwacht bugs en niet-dubbele aspecten, aangezien we er hard aan werken om deze te verbeteren en zo gepolijst mogelijk te maken. Functies:

– Verken koninkrijken met maximaal 10 personen

Bijna elk schot in het spel wordt gesynchroniseerd tussen spelers

– Volledige synchronisatie van 2D-modellen en kostuums

– Moon Collection gedeeld door alle spelers

– Aangepast configuratiemenu (toegankelijk door op ZL te drukken en een optie te selecteren in het pauze-/startmenu)

– Ondersteuning voor aangepaste spelsystemen (WIP).

Het klinkt allemaal geweldig en leuk totdat je je herinnert dat je als een aangepaste Switch-game-ervaring door hoepels moet springen om dit te laten werken. als zodanig Kotaku AU Rapportin dit geval betekent dat “Helaas is de kicker dat iedereen die speelt een aangepaste Nintendo Switch moet gebruiken naast de ROM voor Super Mario Odyssey”.

READ  Square Enix plaagt aankondigingen voor Final Fantasy XVI, XIV en meer in 2021
More from Madison Garrett
Gebrek aan kennis van Kubernetes is een groot obstakel
Gebrek aan ervaring met Kubernetes blijft een groot obstakel voor softwareontwikkelaars en...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *