PlayStation Plus Games november 2020 met de eerste PS5-game

PlayStation Plus Games november 2020 met de eerste PS5-game

Met de line-up van PlayStation Plus Games november 2020 krijgen we weer een mijlpaal. De PlayStation 5 komt in november uit en dus zien we de eerste PS5-game in de line-up.

Maar er is ook genoeg te doen voor PS4-bezitters met twee games die naar mijn bescheiden mening de moeite waard zijn. Hoog tijd voor een mooi overzicht, die erop zijn gepubliceerd PlayStation-blog.

PlayStation Plus Games november 2020 PS5: Bugsnax

Met Bugsnax krijgen we de eerste PlayStation Plus-game voor de PS5. Bugsnax is een game die ons erg interessant lijkt en daarom is het geweldig dat je de game bij de lancering gratis kunt downloaden. Samen met Astro’s World betekent dit dat je bij de lancering twee games hebt. En dan heb je natuurlijk ook nog toegang tot de PlayStation Plus Collectie. Dat zijn een aantal PS4-games die op de PS5 kunnen worden gespeeld. Denk aan hits als Days Gone, God of War en Uncharted 4. Anyway, Bugsnax. Als journalist reis je naar Snaktooth Island, waar dieren leven die half insecten en half tussendoortjes zijn. Het is aan jou om ze te ontdekken en andere avonturen te beleven. De game is vanaf de lancering beschikbaar en kan vóór 4 januari 2021 aan je verzameling worden toegevoegd.

PlayStation Plus Games november 2020 PS4: Middle-earth Shadow of War

Mocht je nog geen PS5 gaan kopen, dan is er ook op de PS4 genoeg te beleven met twee interessante games. De eerste is Middle-earth Shadow of War. Het is een prachtig actiespel dat zich afspeelt in de wereld van Lord of the Rings, waarin je het opneemt tegen vele vijanden in een grote open wereld. Opvallend aan de game is het Nemesis-systeem. Als je eenmaal door een vijand wordt neergeslagen, is de kans groot dat hij een hogere positie krijgt. Als je dan weer leeft, kun je wraak nemen en zoveel ervaring scoren en beter worden. Een spel dat zeer de moeite waard is en goed is voor vele uren plezier. Ideaal voor PlayStation Plus.

Hollow Knight: Voidheart Edition

De tweede PS4-game van deze maand voor PlayStation Plus is de game Hollow Knight: Voidheart Edition. Het is een Metroidvania-achtige game, waarbij je met verschillende vijanden te maken krijgt. In het spel leer je nieuwe vaardigheden en kom je verder in het avontuur. Natuurlijk zijn er ook een aantal bazen te vinden. Een spel dat zeer goed is ontvangen en dus perfect is als je het nog niet eerder hebt gespeeld.

De PlayStation Plus Games-line-up voor november is beschikbaar vanaf 3 november, en daarna heb je tot 30 november de tijd om ze aan je verzameling toe te voegen. Als je meer wilt lezen over gaming, inclusief de PS5, bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:

PlayStation Plus Games november 2020 met de eerste PS5-game

READ  Iran: 4 gewond bij explosie, brand in het gebied van uitgevers in Teheran
Written By
More from Aubrey Mason

Castlevania Boy Advance Collection ziet er zeer waarschijnlijk uit

foto: Konami / Kotaku De afgelopen week zijn er twee vermeldingen voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *