PlayStation Plus Leak onthult dit jaar een van de grootste gratis games tot nu toe

Het lijkt erop dat een van de grootste, beste en populairste PS5-games naar PlayStation Plus komt, maar niet de basisversie, ook niet via PlayStation Plus Extra, maar met PlayStation Plus Premium, de duurste versie van de abonnementsdienst. Hoewel het grote verkoopargument van PS Plus Premium voor velen misschien de toegang tot PS3-, PS2-, PS1- en PSP-games is, is de bibliotheek ook gevuld met veel geweldige PS4-games, evenals enkele geweldige PS5-games. En er zijn niet veel PS5-games die veel beter zijn dan Ratchet and Clank: Rift Apartdie naar de PS Plus Premium-bibliotheek lijkt te komen, en binnenkort.

De toevoeging van de PS5-game is niet bevestigd, maar op Reddit merkte een PS5-gebruiker op dat de game als PS Plus Premium-titel op PSN verschijnt. Dit kan een bug zijn, vooral als je kijkt naar de recente lancering van PS Plus Premium en PS Plus Extra, die Sony’s back-end wat moersleutels zullen bezorgen. Het is niet ongebruikelijk dat dingen op PS Plus verkeerd worden vermeld, maar er zijn ook momenten geweest waarop PSN op precies deze manier aankomende PS Plus-games heeft gelekt. En aangezien Sony volgende week waarschijnlijk nieuwe PS Plus-games onthult, is de timing misschien geen toeval.

PlayStation heeft nog niet gereageerd op dit lek. We verwachten niet dat dit zal veranderen, aangezien hij nooit commentaar geeft op lekken, vooral onder de radar, zoals deze momenteel, maar als hij dat niet doet, zullen we het verhaal dienovereenkomstig bijwerken.

Ratchet & Clank: Rift Apart komt mogelijk naar de nieuwe PS Plus? Van
PlayStation Plus

Ratchet and Clank: Rift Apart Het debuteerde op 11 juni 2021 via Insomniac Games en PS5. Na release heeft de game een score van 88 op Metacritic, waarmee het een van de best beoordeelde games van het afgelopen jaar is.

READ  Steve Curry blessure-update; Kunnen de Dallas Mavs de Golden State Warriors inhalen?

Ratchet and Clank: Rift Apart Het is zonder meer de beste game die de PlayStation 5 momenteel te bieden heeft.” Onze recensie Van de PS5-game. “Van boven naar beneden levert het een vrijwel bug-vrije ervaring en zorgt ervoor dat je de console niet wilt stoppen. breuk ongeacht Op zich is het best cool, maar als een show van wat de PS5 kan doen, is dit waarschijnlijk het beste voorbeeld dat we tot nu toe hebben gezien en we zijn nog steeds aan het verifiëren dat Insomniac Games een van de beste studio’s ter wereld is. “

Voor meer berichtgeving over alles wat met PlayStation te maken heeft — inclusief niet alleen het laatste officiële nieuws, maar ook de laatste geruchten, lekken en speculaties (ook wel verhalen als deze genoemd) — klik op hier.

More from Madison Garrett
Middelbare scholieren verdrinken “wonderschot” in basketbalspel voor kinderen tegen leraren
Tradities van de middelbare school in Beverly, Massachusetts, maakten dit jaar een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *