PlayStation-spelers zijn dol op een nieuwe gratis game

PlayStation Plus-abonnees op PS5 – die op Reddit zitten – zijn dol op de gratis PlayStation Plus-game in juli, Een plaagverhaal: onschuld. In juli kunnen PlayStation Plus-abonnees op PS4 genieten Call of Duty: Black Ops III En de WWE 2K slagvelden. Het is een geweldige show, maar vergeleken met voorgaande maanden dit jaar, is het ook een zeer teleurstellende. PS5-abonnees kregen deze maand echter een geweldige game Een plaagverhaal: onschuldEen van de beste games van 2019, maar ook een game die onder de radar van velen heeft gevlogen. Maar deze maand gratis zijn op PlayStation Plus begint dat te verhelpen.

Op de PlayStation Plus Reddit-pagina is de huidige toppost een bedankje voor zijn abonnementsservice Een plaagverhaal: onschuld. De PlayStation Plus Reddit-pagina is niet overbevolkt, zeker niet in vergelijking met andere PlayStation Reddit-pagina’s. Desondanks heeft het bericht op één dag meer dan 1.200 stemmen verzameld en 111 reacties, die allemaal het sentiment weerspiegelen of uitweiden over wat de game zo speciaal maakt. Het is onderscheidend.

Ontwikkeld door Asobo Studio en uitgegeven door Focus Home Interactive, bleek het een enorme hit in 2019, met zijn verhaal, sfeer, visuals en stealth-gameplay zeer geprezen.

“Zeg het Een plaagverhaal: onschuld Een aangename verrassing is misschien wel een van de beste manieren om het spel samen te vatten.” Onze recensie uit het spel. “Het aangrijpende verhaal van plagen en de verloren onschuld van Asobo Studio en Focus Home Interactive leek altijd alsof het een meeslepende game zou worden, en het leek het verhaal op al het andere te concentreren. Tussen de demo op E3 ​​en praktische previews maanden voor de release van de game leek het beter te worden bij elke keer dat het werd getoond. De persoonlijke verwachtingen waren al wat hooggespannen, maar het eindproduct zette die stijgende lijn voort met bewezen personages, een bevredigend verhaal en slechts een paar kleine ups.”

READ  Trump bij briefing zegt dat Covid-crisis 'waarschijnlijk helaas erger zal worden voordat het beter wordt'

Zoals altijd is dit een tijdelijke aanbieding. Meer specifiek hebben PlayStation Plus-abonnees op PS5 tot 2 augustus om te downloaden Een plaagverhaal: onschuld Vrij. Ondertussen kunnen PS4-gebruikers de game downloaden via de webversie van de PlayStation Store, maar deze kan uiteraard niet op PS4 worden gespeeld. Hoewel PS4-gebruikers de PS5-versie van de game niet kunnen spelen, hebben ze volgende maand meer gratis PS4-games om naar uit te kijken, Waaronder een die vroeg werd onthuld.

Written By
More from Aubrey Mason

Misschien heeft iemand een Castlevania Dreamcast-prototype gevonden dat is geannuleerd

in een Mysterieuze nieuwe video (H / t geribbeld​Een speler navigeert off-camera...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *