Pokémon GO Group om een ​​programma voor het verwijzen van vrienden te introduceren

Niantic zal binnenkort een nieuwe functie uitbrengen in Pokemon GO​ Het verwijzingsprogramma beloont degenen die er nieuwe coaches bij betrekken Pokemon GO, Biedt unieke privileges voor zowel de verwijzer als de persoon die hem heeft doorverwezen. Laten we eens kijken naar wat we tot nu toe weten.

Pokemon GO Coaches. Krediet: Niantic

Op de ambtenaar Pokemon GO Blog, kondigde Niantic aan

We zijn verheugd aan te kondigen dat het verwijzingsprogramma binnenkort beschikbaar is Pokemon GO​ Bij het doorverwijzen van een vriend om van te genieten Pokemon GO– Of het nu hun eerste keer is dat ze spelen of terugkeren na een pauze – ze krijgen beloningen zoals ontmoetingen met Pokémon, zeldzame traktaties, incubators en meer wanneer ze mijlpalen in hun avontuur bereiken – en jij ook.

Het valt nog te bezien hoe deze bonussen zullen worden toegekend en of er een limiet zal zijn aan het aantal verwijzingen waarvan men kan profiteren. Ik wed dat we enkele beperkingen zullen zien om te voorkomen dat mensen met meerdere accounts voor onbepaalde tijd van elkaar profiteren.

Niantic vervolgde:

Net als andere functies die we in het verleden hebben gelanceerd, zullen we het verwijzingsprogramma in de loop van de tijd verfijnen om het proces zo gemakkelijk en opwindend mogelijk te maken. Coaches in Australië zullen de eersten zijn die verwijscodes ontvangen die ze kunnen delen met vrienden. Blijf ons volgen voor meer informatie terwijl we dit opwindende nieuwe programma lanceren! We hopen dat je het leuk vindt om het te spelen Pokemon GO samen!

De eerdere functies die in Australië debuteerden, werden meestal op bètabasis aan de game toegevoegd. Zonder vermelding van het proces. Het lijkt erop dat deze functie ongetwijfeld in de game komt. Dit is de eerste grote nieuwe functie van 2021, die Niantic blijft behouden Pokemon GO In beweging. Alleen al in het afgelopen jaar hebben ze verschillende nieuwe functies geïntroduceerd die nu nietjes in de game zijn, waaronder Buddy Adventure en GO Battle League. Hopelijk komt deze functie in de trant van dat en minder dan de functie voor kwaadaardige AR-missies. Met nieuws over dit aanstaande verwijzingsprogramma zal Bleeding Cool rapporteren.

In de omgeving van Theo Dwyer

Theo Dwyer schrijft over strips, films en games.

Written By
More from Aubrey Mason

Delhi sportschool werkt in het geheim; politie-inval, boekeigenaar wegens overtreding

Pxhere Fitness is goed, maar het is niet goed om de veiligheidsregels...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *