Pokemon Go-spelers zijn dol op het concept van de ‘perfecte’ Berry Garden-functie.

Pokemon Go-spelers zijn dol op het concept van de ‘perfecte’ Berry Garden-functie.
Filip Trahan

Pokemon Go-spelers zijn enthousiast over het Berry Garden-functie-idee van een fan, en sommigen omschrijven het idee als “perfect” voor de mobiele game.

Hoewel de mobiele spin-off titel Pokemon Go veel functies uit de hoofdgameserie heeft aangepast, zijn er nog steeds genoeg die de telefoons niet hebben gehaald.

Een van deze kenmerken is het concept van het planten, verzorgen en kweken van bessen door middel van struiken. Hoewel bessen een waardevolle hulpbron zijn in Pokemon Go, kunnen spelers er zelf geen kweken.

Artikel gaat verder na advertentie

Nu heeft een Pokemon Go-speler een diepgaand concept van het Berry Garden-mechanisme gecreëerd, en fans zijn versteld van het standaardmechanisme.

Pokemon Go-speler creëert de 'perfecte' Berry Garden-functie

de Concept Zelf kwam van een gebruiker op TheSilphRoad com.subreddit Zijn naam is gameheros, die een bericht heeft gepubliceerd met de titel “Pokémon Go Concept: Berry Gardens & New Bag Management”.

De post bevatte twaalf afbeeldingen die de basis legden voor het concept en uitlegden hoe het zou werken in een mobiele game.

Volgens het OP zullen Berry Gardens in wezen op dezelfde manier functioneren als sportscholen, verspreid zijn over de kaart en openstaan ​​voor alle spelers.

Artikel gaat verder na advertentie

Spelers kunnen bessen van een bepaald type aan bepaalde struiken toevoegen om krachtigere versies van die bes te laten groeien en zelfs Water-type Pokémon in de tuin hosten om de struiken sneller te laten groeien.

Fans in de reacties waren dol op het idee en toonden interesse in meer aandachtspunten op de kaart van de game. “Ik wil heel graag iets nieuws op de kaart. Dit is perfect.”

Sommige fans hebben erop gewezen dat een soortgelijk concept al bestaat in Harry Potter: Wizards Unite, dat ook door Niantic is ontwikkeld. “Ze hadden dit mechanisme in Wizards Unite. 'Zaden/water geven/andere spelers die de oogst polijsten'”, zei een fan. “Het werkte daar goed… dus het is veilig om te zeggen dat ze al weten hoe ze het moeten doen.”

Artikel gaat verder na advertentie

Het OP identificeerde ook manieren om de opslag van zakken te vereenvoudigen, nieuwe bessen te introduceren en meer. Afhankelijk van de ontvangst door de gemeenschap wil het ontwikkelingsteam misschien wat aantekeningen maken.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *