Pokémon Go’s Okinawan Pikachu is vertraagd ‘vanwege recente ontwikkelingen’

Een glanzende Corsola-release staat ook gepland.

Een glanzende Corsola-release staat ook gepland.
foto: Niantic

Niantic was van plan om een ​​promotionele samenwerking aan te gaan met de Pokémon Air Adventures-campagne door een speciale Okinawan te bezitten. Karyoshi Pikachu verscheen met het shirt in Pokemon Go. Het is nu uitgesteld.

Hieronder is Niantic-update toegevoegd aan originele advertentie:

Vanwege recente ontwikkelingen stellen we de Pokémon Air Adventures-samenwerking die gepland stond voor donderdag 22 juli 2021 uit. Onze excuses voor het eventuele ongemak. We zullen meer informatie delen zodra de details definitief zijn.

Er werden geen andere details genoemd.

Oorspronkelijk was de speciale Pikachu gepland om te verschijnen in Pokemon Go Om Okinawa te vieren. Toen het werd aangekondigd, legde Niantic uit: “Deze Pikachu is al meer dan een jaar te zien, dus als je kunt reizen en de kans krijgt om Okinawa te bezoeken, kun je proberen er een te zoeken!”

Japan heeft vanwege de epidemie buitenlandse toeristen de toegang tot het land ontzegd. Japan binnenkomen is op dit moment moeilijk, zelfs voor inwoners – hoewel Ze lijken uitzonderingen te zijn op degenen die betrokken zijn bij de Olympische Spelen.

Naast de speciale Pikachu stond Shiny Corsola ook gepland in ظهور Pokemon Go Vanaf 22 juli en alleen beschikbaar in bepaalde regio’s.

Promotie is onderdeel van Pokemon LuchtavonturenEn de thema reiscampagne Bevat bestand Pikachu Jet (bedekt met tien Pikachus!) Plus incheckkiosken met Pikachu-thema, Pokeballs voor sociale afstand, Pokemon-bagagelabels en zelfs Pokemon– Een thema-tourbus in Okinawa.

However, with Tokyo’s 4e noodgeval-Bij Inspanning Om covid-19-infectie te verminderen—loopt af op 22 augustus, Het lijkt zeker mogelijk dat dit de “recente ontwikkelingen” zijn die Niantic in zijn update noemde.

Aangezien de Olympische Spelen geen toeschouwers toelaten, kan het door Niantic, The Pokémon Company of beide als slecht worden beschouwd. Om een ​​nieuw merk te introduceren Pokemon Go Promotie is bedoeld om mensen aan te trekken om een ​​gebied te bezoeken.

Zodra de noodsituatie voorbij is, lijkt het waarschijnlijk dat de promotie een nieuwe releasedatum krijgt.

READ  Mario maakt het oversteken van dieren vreemd voor mij
Written By
More from Aubrey Mason

Acht nieuwe games voor Stadia deze week

Het is een volle week geweest voor Stadia. We wisten al dat...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *