Ghostwire: Tokyo uitgesteld tot volgend jaar

We zullen nog wat langer moeten wachten om de griezelige horrorgame Ghostwire: Tokyo te bekijken. Ontwikkelaar Tango Gameworks heeft aangekondigd dat de releasedatum van de game, oorspronkelijk gepland voor later dit jaar, is verschoven naar begin 2022.

in een bericht Geplaatst op TwitterTango Gameworks verwijst indirect naar de moeilijkheden die de vereisten van thuiswerken in het afgelopen jaar als gevolg van de COVID-19-pandemie met zich meebrachten. “We willen de game zo snel mogelijk in handen krijgen, zodat je de onvergetelijke versie van het spookachtige Tokio kunt ervaren waar we zo hard aan hebben gewerkt”, schreef de studio. “Tegelijkertijd zijn we bij Tango ook gericht op het beschermen van ieders gezondheid.”

Ghostwire: Tokyo werd voor het eerst aangekondigd naast uitgever Bethesda E3 in 2019, en ik heb wat in-game beelden beter kunnen bekijken tijdens het PlayStation 5-onthullingsevenement van vorig jaar. De beelden tonen een surrealistische versie van het moderne Tokio, bewoond door kwaadaardige geesten. Het is een first-person game en je zult een combinatie van bovennatuurlijke krachten gebruiken om jezelf te verdedigen tegen de bloeddorstige geesten die de stad teisteren.

Hier is de onthullingsaankondiging, voor het geval je een activatie nodig hebt.

Microsoft heeft sindsdien Bethesda overgenomen, maar Ghostwire: Tokyo zal volgend jaar exclusief op pc en PlayStation 5 verschijnen.

{“schema: {“page: {“content: {“title: “Ghostwire: Tokyo uitgesteld tot volgend jaar”, “type”: “news”, “category”: “ghostwire-tokyo”}, “user”: { “loginstatus”: false}, “game”: {“publisher”: “”,”genre”: null, “title”: “Ghostwire Tokyo”, “genres”: null}}}}

READ  Hearthstone's allereerste miniatuurcollectie, The Darkmoon Races, komt morgen uit
Written By
More from Max Mcgee
Vrouw gezien die Lord Ganesha Idols in de winkel van Bahrein ontheiligt, in rekening gebracht
De 54-jarige vrouw werd gezien terwijl ze afgoden van Lord Ganesha ontheiligde....
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *