Pokémon heeft “een lange weg te gaan” in nieuwe ontwerpen

Pokémon heeft “een lange weg te gaan” in nieuwe ontwerpen

De Pokemon-builds zijn getekend over negen verschillende generaties en met meer dan 1.000 wezens, maar het lijkt erop dat er nog genoeg ruimte in de tank is als het gaat om nieuwe ideeën.

Als onderdeel van een groepsinterview op de Pokemon Wereldkampioenschappen 2023 werd Takato Utsunomiya, COO van The Pokémon Company, gevraagd naar de uitdagingen bij het maken van nieuwe ontwerpen. Dit lijkt geen probleem te zijn, aangezien nieuwe generaties ontwikkelaars met hun eigen ideeën zullen komen. Utsunomiya denkt ook niet dat het hebben van te veel Pokemon een probleem is en verklaarde: “We hebben misschien nog een lange weg te gaan.”

Utsunomiya zei:

“Naarmate nieuwe generaties mensen aan de games komen werken en nieuwe ideeën zullen hebben voor nieuwe wezens, kunnen we doorgaan met het maken van nieuwe Pokémon.”

“Nu zijn we met meer dan 1000, maar als je nadenkt over hoeveel organismen er in onze wereld zijn, zijn het er meer dan honderdduizenden. Ik denk dat we waarschijnlijk nog een lange weg te gaan hebben om door te gaan.”

Uiteindelijk, voegde Utsunomiya eraan toe, moeten werknemers van Game Freak “dit soort ontwikkelingsvermogen hebben om altijd nieuwe wezens te produceren en met nieuwe ideeën te komen.” Als ze dat niet kunnen, “wordt het moeilijk om Pokémon door al deze generaties heen te volgen.”

De Pokémon-franchise heeft eindelijk zijn 1000ste wezen bereikt met Scarlet en Violet’s Gholdengo. Er zullen meer nieuwe Pokemon worden geïntroduceerd met de DLC van de game, waarvan je er enkele kunt lezen hier.

bron

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *